Us trobeu a » Fem La Volta » Qui som

QUI SOM

Marc per a creadors, artistes i artesans

La Volta són quatre establiments de la plaça de l'Assumpció (1, 15, 22 i 25) que acullen diverses propostes vinculades amb la creació artística i artesanal amb format de galeria, botiga i tallers, oberts al públic.

V25 és l'antiga fleca "Les Voltes", un mot que ens remet a l'estructura porxada de la plaça i que, al mateix temps, resumeix l'esperit de la proposta de "donar-li la volta al barri". Actualment hi conviuen diverses propostes creatives dels residents seleccionats a través de convocatòria pública.

V22 acull l'estudi d'audiovisual i de comunicació així com el taller de fusteria d'ús compartit.

V1 és l'espai de botiga on es poden trobar tots els productes realitzats pels residents i està obert en horari comercial de dilluns a divendres de 10'30 a 13h i de 16 a 19h i els dissabtes de 16 a 19h.

V15 és un local polivalent que consta de dos àmbits expositius, dels quals destaca el soterrani convertit en espai per instal·lacions artístiques i performatives anomenat La Cova.

La Volta és una iniciativa del Bòlit, Centre d'Art Contemporani, de l'Ajuntament de Girona que compta amb el suport inicial del SOC i del Fons Social Europeu i que està coordinada per l'Associació Cultural Fang.

MÉS INFO:
www.femlavolta.cat
www.espaifang.cat
www.bolit.cat
www.girona.cat