Us trobeu a » Fem La Volta » Projecte

PROJECTE

Marc per a creadors, artistes i artesans

Palpant, mesurant, modelant i acariciant amb la curiositat d'un infant La Volta va prenent forma com si d'una obra artística es tractés. Una peça col·lectiva realitzada amb l'alegria i la dedicació de diverses mans treballant a l'uníson.

Els espais de treball, compartits entre els residents, estan habilitats per desenvolupar diverses tasques professionals i creatives. Actualment, La Volta disposa de tallers de fusteria, serigrafia i robòtica, d'un laboratori fotogràfic i d'estudis dedicats a la producció audiovisual i artística. També ofereix serveis de comunicació i disseny, producció d'esdeveniments, producció audiovisual, serigrafia, enquadernació i cartellisme, transformació de mobles a mida, lloguer d'espais i materials artístics, revelat fotogràfic analògic, il·lustració, així com una web i botiga online per a artesans. La Volta també ofereix exposicions temporals dels residents a l'aparador del local 22 i instal·lacions artístiques a La Cova de La Volta.

L'oferta pedagògica es desplega en els tallers que s'imparteixen de ceràmica, fotografia, vídeo, serigrafia, robòtica, arts plàstiques, transformació de mobles, etc. Properament s'ampliarà l'oferta del projecte amb la programació de conferències, cicles de cinema, exhibicions, concerts, recitals poètics, etc. per promoure el barri com un espai cultural i artístic de referència.