Us trobeu a » Fem La Volta » Actualitat

Co-Inspiracions: Dialoguem sobre els textos essencials d'avui amb Dionís Comas

dimarts 2 de maig de 2017


La lectura de textos significatius, profunds i bells és font de transformació quan aquesta és feta amb una certa qualitat d'escolta i no es queda en un mer joc de pensaments.
En aquest curs partirem d'una selecció de textos que han sigut i són rellevants avui per explorar l'interior. Testarem els autors: Krishnamurti, Consuelo Martín, Rainer Maria Rilke i Raimon Panikkar.
En cada trobada farem una lectura pausada i atenta per submergir-nos en el text proposat recollint i compartint allò que ens arriba, allò que ens parla. Dialogarem descobrint en grup sentits i meravelles que a soles s'amaguen.
Amb tot ens regalarem una dosi de nutrició interior que pintarà el nostre dia a dia amb nous colors, mes vius i més serens.

"Com es pot investigar sobre l'indefinible, l'impensable, sobre la inspiració en el viure? Sens dubte, ha de ser una aventura insòlita"
Consuelo Martín

Biografia:
Nascut a la plana de Vic, Dionís Comas s'ha format a l'escola Krishnamurti d'Anglaterra. Ha realitzat cursos de contemplació amb la doctora en filosofia Consuelo Martín i també de mística amb l'expert Javier Melloni. Actualment resideix a Girona facilitant diàlegs d'investigació interior.

Sessions: 8 sessions els dijous de 19:30 a 21:00 des del 18 de maig al 6 de juliol.
Preu: 60 euros
Lloc: La Cova de la Volta (Plaça de l'Assumpció, 15)
Facilitador: Dionís Comas
Contacte: dioniscomas@gmail.com - 646090315 -