Us trobeu a » Fem La Volta » Actualitat

r.m.s. a La Cova de La Volta (27/04/2017)

dimarts 18 d'abril de 2017


Dijous 27 d'abril de 20 a 22h
Actuació: r.m.s.

Torna la segona edició de El Generador, la mostra d'experimentació sonora a Girona, amb una nova programació trimestral plena de sons fascinants, aparells, cables, i una altra manera de concebre la música i l'art. Des d'una perspectiva experimental, amb actitud do it yourself, els artistes i el públic comparteixen altre cop pensaments, experiències i punts de vista sobre l'art sonor i, de passada, altres aspectes de l'art en general i de la manera d'entendre la vida.
r.m.s., artista tant prolífic com inadvertit és, a parer nostre, un dels artistes més interessants de l'escena catalana. Tècnic de so format i especialitzat en l'àmbit radiofònic, ha treballat tant en emissores comercials en l'àmbit estatal, com en petites emissores locals.
En actiu des de 2003, va ser co-fundador de 25HOMBRES.
Entre tots els programes en què ha estat involucrat, potser Ruido Azul (emès per Ràdio Pica entre 2004 i 2014) es el que millor defineix i sintetitza tant la seva estètica radiofònica com el seu bagatge. Responsable del mític programa Suburbio Azul, així com implicat directe en altres programes com 1HOMBREY1MUJER a la Radio del Círculo de Bellas Artes de Madrid o Los Des-Conciertos de 25HOMBRES (emès per Ràdio Contrabanda entre 2004 i 2010), espai on s'invitava a diferents creadors a presentar la seva proposta en directe a la ràdio
Aquest artista que transcendeix el so per abastar qualsevol altre mitjà d'expressió (collagge, pintura, escultura, ready-made, mail art, vídeo...), ha passejat en la seva dilatada trajectòria per gairebé totes les carreteres de l'art sonor, transformant el paisatge al seu pas i dotant-lo d'un aspecte ben particular i fàcilment reconeixible com el seu propi.
* Ameba i Edicions Tremendes conviden a tothom que vulgui participar com a públic assistent a l'actuació d'El Generador que escrigui el seu poema emprant la tècnica de l'escriptura automàtica. Els poemes resultants seran llegits a la propera actuació d'El Generador.

Porteu paper i boli!