Us trobeu a » Fem La Volta » Actualitat

Convocatòria de participació al Mercat de La Volta (Art Km0)

dimecres 1 de febrer de 2017

Convocatòria per participar al 19è Mercat de La Volta (Art Km0)

-Edició especial Black Music Festival- Dissabte 11 de març de 10 a 20h

Artistes, dissenyadors, nous artesans i projectes creatius del territori en l'àmbit de les arts visuals i plàstiques: pintura, escultura, fotografia, vídeo, serigrafia, gravat, upcycling, editorial, restauració, joieria, arquitectura, moda, etc.

La Volta és un marc per a creadors, artistes i artesans al barri de Sant Narcís de Girona que té com a objectiu la dinamització econòmica i comercial del territori a través de la cultura i l'art, i la professionalització del sector emergent de les indústries creatives de Girona i comarques. El Mercat de La Volta (Art Km0) està situat a la plaça de l'Assumpció de Sant Narcís (Girona) i té com a objectiu promoure el contacte directe entre creadors i visitants, així com omplir l'espai públic de música, tallers, exhibicions, art, nova artesania, disseny, etc.
Per participar al proper mercat només s'ha d'omplir el següent formulari i enviar-lo abans del 18 de febrer i d'aquesta manera optar a una de les 5 parades o 5 taules disponibles, també es pot impartir un taller o fer una exhibició del procés creatiu. Després de valorar les propostes entre totes les sol·licituds rebudes, la selecció es farà pública abans del 21 de febrer.

Formulari:
Participació al Mercat d'Art (Km0)