Us trobeu a » Fem La Volta » Actualitat

El Generador presenta: Zé Pekeño Vs Primo Gabbiano

dilluns 7 de novembre de 2016


El dijous 10 de novembre a les 20h arriba la segona actuació de El Generador d'Ameba, mostra d'experimentació sonora a Girona, a La Cova de La Volta (Plaça de l'Assumpció, 15) al barri de Sant Narcís de Girona."Zé Pekeño Vs Primo Gabbiano". Espectacle que comprèn la projecció d'un documental sota el mateix títol de Marian Raméntol, doble concert per part dels protagonistes d'aquest i la intervenció de l'artista visual VISUAL PAL.

ZÉ PEKEÑO
Cesc Fortuny és músic, cantant i compositor d'origen barceloní. Al 2007 decideix adoptar el nom de Zé Pekeño, en honor al personatge de la pel·lícula "Ciudad de Dios".Des d'aquesta data, els concerts s'han succeït sense descans. A mig camí entre el harsh noise i el drone, Zé Pekeño experimenta amb sons aspres que es barregen amb atmosferes doom. Ha publicat 29 àlbums musicals, ha participat en 6 recopilatoris, i ha col·laborat en 5 àlbums d'altres músics. Acompanya a poetes en recitals, presentacions i performances amb els seus treballs de música experimental centrats en l'ús del so fora de context i del soroll com a vehicle transmissor de missatge i sensació.

PRIMO GABBIANO
Antonio Clavijo Victori és músic i artista visual de Barcelona. Ha estat guitarra i compositor de bandes com ara Inés de Kastro, Nervo Zeleman, (sic), Amigos de las Hogueras, Kinoplatz.Ara, com a Primo Gabbiano, explora la faceta més experimental de la música amb drone, paisatge sonor, noise, ambient i electrònica primitiva. Amb una àmplia experiència en els escenaris, la seva posada en escena és marcadament visual: l'acompanyen els visuals de Visual Pal en un projecte interdisciplinari.Com a artista visual, ha elaborat el material audiovisual de les diverses bandes on ha participat i una dotzena de curtmetratges.

VISUAL PAL
Artista visual de Barcelona. La seva carrera artística es desenvolupa en la realització de peces vídeogràfiques, instal·lacions audiovisuals i directes com a VJ. Ha col·laborat en l'exposició de videodansa Contradansa (Antonio Clavijo, 2012) i participat en diferents festivals i mostres d'art contemporani (Centre d'Art La Panera, Brucstock Festival, CACIS, etc.).