Us trobeu a » Fem La Volta » Actualitat

El Generador presenta: Rayo-60 a La Cova de La Volta

dimarts 11 d'octubre de 2016


Dijous 13 d'octubre a les 20h a La Cova de La Volta (plaça de l'Assumpció, 15) Ander Agudo resenta el seu projecte Rayo-60 de la mà de El Generador organitzat per Ameba Cultura.

El Generador és la nova aposta d'Ameba per apropar l'experimentació sonora en les seves variades manifestacions al públic gironí, en un espai íntim que afavoreix el contacte entre artista i públic.

Rayo-60 és el projecte musical d'Ander Agudo, explorador de sons establert a Barcelona.
La música de Rayo-60 s'ha allunyat de les formes establertes per concentrar-se en la seva capacitat d'evocació.
Cançons basades en el feedback, els drones, el poder de la repetició, la manipulació i el sampling, que deixen espai perquè qui les escolti pugui delimitar els seus contorns.
Un treball d'ambient embolicat en múltiples textures, que convida a tancar els ulls i deixar-se portar.
Ander ha arribat al seu estat artístic actual després d'haver treballat en el camp de les bandes sonores, la producció musical, el disseny de so per a obres de teatre i dansa i la creació d'ambients sonors per a documentals i peces audiovisuals.
2014/16 han estat uns primers anys plens de concerts importants com el del Sónar2014, el LEM, Nokodek o el Festival Espazio Musica a Còrsega, Itàlia; a més de diferents col·laboracions com la B.S.O. de l'obra de teatre "A House Is Not Home" de la companyia de teatre Ignífuga editat per Edicions Populars, la participació amb una peça musical al "Vinfonies 2014" o la col·laboració en el "Microtopies" de Gràcia Territori Sonor.