Treballem valors amb els còmics. Bullying a les escoles i instituts Ref.: 200

Es començarà explicant breument la història del còmic des dels seus inicis fins a l’actualitat, des dels sumeris i egipcis fins als herois, còmic social i manga actuals. Evolució de la historieta. Després es presentaran diferents còmics que tinguin com a tema principal el bullying i conflictes als instituts. Així com altres còmics que tenen com a escenari principal l’institut. Així es pretén propiciar el diàleg i les reflexions. Per a la realització de l’activitat es disposarà de divers material complementàri: dossier per el professorat, guió de l'activitat, fitxes de treball i power point.

Amb aquesta activitat es volen treballar els valors de tolerància, solidaritat, igualtat de gènere.

A qui s'adreça: Educació secundària obligatòria i postobligatòria
Calendari: Durant el curs escolar, de dilluns a divendres, de 10 h a 14 h
Durada aproximada: 2 hores
Nombre d'alumnes per grup: grup/clase
Lloc: Biblioteca Carles Rahola. Carrer Emili Grahit, 4. 17002 Girona (L1, L8, L9, L10, L11). Biblioteca Just M. Casero. Plaça de l'Om, 1. 17007 Girona (L6)
Preu: Gratuït
Objectius: Valorar el còmic com un gènere literari més i veure com es poden treballar molts valors a través del còmic social.
Conèixer la història del còmic.
Propiciar temes de debat que els afecten directament.
Reflexionar del perquè sorgeixen els conflictes, conseqüències que tenen les accions.
Sol·licituds: Aneu a Sol·licituds de la web de La Caseta-Serveis Educatius i ompliu les dades referents a l'activitat sol·licitada abans del 24 de setembre. Posteriorment, el centre rebrà la resposta de l'Ajuntament confirmant la seva acceptació a l'activitat. Fora de termini es pot contactar amb cada biblioteca per concertar visita
Més informació: Biblioteca Carles Rahola Tel. 972 202 252 bpgirona@gencat.cat - bibliotecagirona.gencat.cat
Organitza: Biblioteques de Girona
Tancar finestra