Ajuntament de Girona

Espais Internet. Punts d'accés gratuït a internet en equipaments municipals
Logo del programa Girona, ciutat digital

Presentació

L'Ajuntament de Girona posa a l'abast dels ciutadans i les ciutadanes un conjunt de punts d'accés lliure a Internet que, a més, tenen eines d'ofimàtica.

Aquests punts d'accés a Internet són espais dotats d'equipament i recursos adequats per fer possible que tota la ciutadania tingui les mateixes oportunitats d'incorporar-se de ple dret a la societat de la informació i del coneixement.

El model de funcionament permet combinar un ús lliure i autònom dels equips amb espais on es rep ajuda personalitzada que facilita la utilització d’aquests equips.

Aquest és un projecte transversal que implica els serveis de joventut, biblioteques municipals, centres cívics, esports i està liderat pel programa "Girona, Ciutat Digital" de l'Ajuntament de Girona. El programa es va aprovar el desembre de 2002, va estar en fase pilot al llarg del 2003 i es va posar en funcionament al 2004. Actualment es disposa de 81 punts d'accés públic a Internet en serveis municipals, repartits en 12 centres.

En els Esp@is Internet podeu fer consultes, navegar per plaer, utilitzar el correu electrònic, fer tràmits on line, confeccionar el vostre currículum, preparar un document de difusió de la vostra entitat, etc. Els trobareu a totes les biblioteques, centres cívics i a altres equipaments municipals de la ciutat. Si us doneu d'alta al servei podreu gaudir de 15 hores d'ús al mes als Esp@is Internet.

Ara navegar per internet, enviar i rebre correu electrònic i fer tràmits en línia és més fàcil.
Només cal donar-se d'alta al punt d'informació més proper.

Els Esp@is Internet pertanyen a la Xarxa de Punt TIC de Catalunya

www.punttic.cat

© 2017 Ajuntament de Girona  |  Girona, Ciutat Digital  |  Pl. del Vi, 4 - 17004 GIRONA - Tel. 972 419 430