Us trobeu a » Novetats » Notícies

Conveni de col·laboració de l'EMM i Health Us Nepal

Conveni per a la captació de fons pel projecte Health Us Nepal.

15 DE MAIG DE 2018

Ens plau informar-vos que l'EMM ha firmat un conveni de col·laboració amb l’Associació Health Us Nepal per a la captació de fons pel projecte de millora de la salut de la zona de Humla, situada en ple Himalaia, al Nepal.

Aquest projecte té l’objectiu d’impulsar un centre de salut, una farmàcia i projectes d’educació sanitària a la zona de Humla. Les accions que realitza Health Us Nepal a través dels fons que aconsegueixen són per la millora de la salut de la població de la zona, tant amb atenció directa com en formació per a l’autoorganització.

Us adjuntem els següents enllaços per si voleu ampliar informació sobre els projectes que desenvolupa aquesta associació:

www.healthusnepal.org
Seguiu el facebook


Des de l’EMM hem considerat positiu poder ajudar a una entitat amb aquesta finalitat, atès que el projecte va dirigit a una població necessitada al Nepal i directament vinculada a un jove gironí i per la qual cosa ens fa més sensibles a la implicació i col·laboració.
Les actuacions que realitzarem de suport seran les de la difusió de la seva tasca, a través d'aquest correu i al web de l'EMM, i una breu explicació en concerts que tenim programats que farà la pròpia entitat. En aquests concerts, tots els assistents podrem fer una aportació d'un donatiu voluntari per ajudar i donar suport a aquest projecte de Health Us Nepal.

Els concerts seran:

• 22 de maig: Cantata dels grups corals dels programes formatius de l’EMM a l’Auditori - Palau de Congressos de Girona a les 18.30 h.
• 12 de juny: Concert de final de curs de les corals Geriona a l’Auditori del Centre Cultural La Mercè a les 19.00 h.
• 19 de juny: Concert de les orquestres de vent (18.00 h) i del grup Stringjunts i el Combo Folk (19.30 h) al Centre Cultural La Mercè.

Esperem que aquesta nova iniciativa de col·laboració amb una entitat de caràcter humanitari tingui una molt bona acollida entre la comunitat educativa de l'EMM i que entre tots ajudem a que el món sigui una mica més just.

Tornar