Us trobeu a » Novetats » Notícies

La Geriona Juvenil interpreta el Magnificat de John Rutter

Gran èxit de més de 400 cantaires i la Banda Municipal de Barcelona a l'Auditori de Barcelona.

7 DE MARÇ DE 2018

Després de fer tots els concerts de nadal, la Geriona Juvenil va treballar molt intensament el nou repertori el “Magnificat” de John Rutter per estrenar-lo ahir 4 de març a l’Auditori de Barcelona.
Aquest concert era molt especial ja que participaven prop de 400 cantaires (unes 17 corals) d’arreu de Catalunya acompanyats de la Banda Municipal de Barcelona i dirigida pel director Salvador Brotons i la soprano Mariona Pallach.
Les corals han assajat per separat, però també han fet tres assajos conjunts on han pogut conèixer cantaires d’arreu de Catalunya i tenen l’oportunitat d’acostar-se al món professional.
Després de tot l’esforç que la Geriona Juvenil va fer aquests mesos, amb assajos intensius els caps de setmana i els assajos conjunts a Barcelona, el resultat va ser un preciós concert on tot el públic va quedar meravellat.

Enllaç de la noticia de l’assaig general pel concert del diumenge 4 de març on fan una petita entrevista a una de la Geriona Juvenil, la Martina Roig.
Video entrevista

Vídeo Promocional de la Trobada General de Corals Joves de Catalunya que tindrà lloc el proper 4 de Març a l'Auditori de Barcelona.
Video promocional

Crònica: Laura Blasco

Tornar