Ajuntament de Girona
Ajuntament de Girona
Ajuntament de Girona
Ajuntament de Girona

Ajuntament de Girona

Ārea de Sostenibilitat, Medi Ambient, Participaciķ i Cooperaciķ. Regidoria delegada de Paisatge i Hābitat Urbā

Pl. del Vi, 1. 17004 GIRONA

Participaciķ

Audiència pública de presentació del Pla Especial de la Devesa

L'audiència pública per a la presentaciķ del Pla Especial de la Devesa tindrā lloc dimarts 24 de maig, a la sala d'actes del Palau de Fires de Girona, a les 19.30 h. Des del mes de gener del 2015 l'Ajuntament de Girona va iniciar de forma participada amb la ciutadania l'elaboració del nou Pla especial de la Devesa, instrument urbanístic que pretén, mitjanįant l'actuació en l'espai físic del parc, compatibilitzar les funcions ecològica, paisatgística, patrimonial, cultural i social de la Devesa.

Per tal de continuar avançant cap a l'aprovació del Pla s'ha volgut convocar la ciutadania a una audičncia pública, un espai de participació obert a tothom per a la presentació pública i debat entre Ajuntament i ciutadania de qüestions especialment significatives de l'acció municipal, com és el cas del Pla especial de la Devesa.

L'acte, que es desenvoluparà d'acord amb el que estableix el Reglament regulador de les institucions de la participança i de la gestió de conflictes de l'Ajuntament de Girona, el presidirà l'alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas. Hi intervindran representants del govern municipal i dels grups municipals de l'oposició. També hi haurā un torn de paraules per al públic assistent.

Ajuntament de Girona  |  Ārea d'Urbanisme i Activitats

Pl. del Vi, 1. 17004 GIRONA