Ajuntament de Girona

Notícies

Es disparen les malalties de transmissió sexual: els casos d'hepatitis A passen de 4 a 103 a Barcelona en un any

23/06/17  ¤   STOP Sida creu que hi ha una manca d'educació sexual i impulsa una campanya per conscienciar la població

‘Stealthing’: un nou delicte sexual?

02/06/17  ¤   L’activista Alexandra Brodsky l’ha descrit i batejat com a stealthing en un article publicat al Columbia Journal of Gender and Law el passat mes d’abril.

1 de cada 4 noies s'ha sentit assetjada sexualment

31/05/17  ¤   L'Ajuntament de Barcelona ha fet una enquesta sobre salut que també diu que els joves fumen menys tabac, però consumeixen més cànnabis

Impulsiu, amb baixa autoestima i ansietat: el perfil d'un addicte al mòbil

06/04/17  ¤   El 5% de la població espanyola fa un ús patològic de l''smartphone' i el 15,4% està en risc d'enganxar-s'hi

"S’ha banalitzat fumar porros, però és molt greu"

10/02/17  ¤   Eduardo Carreño, especialista en conductes addictives, constata "un notable augment d’addictes al haixís en la seva consulta. No cal un consum perllongat perquè es produeixin alteracions mentals com l’esquizofrènia o trastorns de la conducta"

Uns investigadors descobreixen una hormona natural que estimula el desig sexual

03/02/17  ¤   Un equip de científics han estudiat els efectes de la metastina, una substància que segrega el cos i que activa l'instint sexual

Las seqüeles del consum excessiu d'alcohol.

12/01/17  ¤   Moltes persones coneixen els efectes secundaris immediats de l'alcohol després d'una festa però... quines seqüeles deixa en el cervell adult l'excés d'alcohol durant la joventut?

La violència es dissemina entre els amics com una infecció.

11/01/17  ¤   Un estudi va determinar que els adolescents que s'involucren en actes violents són més propensos a tenir amics o coneguts amb les mateixes actituds.

Dia Mundial de la Sida 2016

01/12/16  ¤   Aixequem les mans per la #prevencióVIH

La barreja de begudes energètiques i alcohol afecta al cervell igual que la cocaïna.

17/11/16  ¤   Constaten en rates que les begudes alcohòliques amb un alt contingut de cafeïna poden provocar canvis en el cervell adolescent similars al consum de cocaïna

"S'ha banalitzat fumar "porros", però és tracta d'una pràctica greu"

20/09/16  ¤   Eduardo Carreño, especialista en conductes addictives, constata "un notable augment d'addictes al cànnabis en la seva consulta. "No fa falta un consum perllongat per produir alteracions mentals, com esquizofrènies o trastorns de conducta"

Adolescent víctima de bullying crea una App per a ajudar a estudiants a trobar companyia per dinar

20/09/16  ¤   Natalie Hampton de 16 anys va ser víctima d'assetjament escolar i va crear una App mòbil amb la finalitat d'ajudar a d'altres joves estudiants a trobar amb qui compartir l'hora de donar i així evitar la soledat.

© 2017 Ajuntament de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat