Ajuntament de Girona

Consulta en línia

Benvingut/da al servei de consulta en línia del Centre Jove de Salut. Recorda que aquest servei és per a joves de fins a 25 anys, i és gratuït, anònim i confidencial. Si vols fer una consulta en línia, omple el formulari que trobaràs en aquesta pàgina i rebràs la teva resposta personalitzada en un termini aproximat de 72 hores. Les consultes fetes els divendres es contestaran a partir de dilluns de la setmana següent.

Si creus que la teva consulta és urgent o vols obtenir una resposta més ràpidament, pots dirigir-te al Centre o trucar-hi:

CENTRE JOVE DE SALUT
Plaça de Sant Pere, 11
17007 - GIRONA

Telèfon: 972 204 212
centrejovedesalut@ajgirona.cat

Bus: Línia 1

Horari:
Dilluns i dijous de 9 a 14 i de 15 a 19 h
Dimarts, dimecres i divendres de 9 a 14 h

Horari d'estiu:
Del 30 de juny a l'1 d'agost
Dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 9 a 14 h
Dijous de 9 a 14 i de 15 a 19 h
Agost: tancat

Consulta en línia

Si tens fins a 25 anys utilitza aquest formulari per fer qualsevol pregunta relacionada amb els canvis del cos, anticonceptius, sexualitat, relacions de parella, SIDA, prevenció i educació en salut sexual, etc.

Per poder-te contestar és imprescindible que omplis tots els camps. Si et plau, assegura't que has escrit l'adreça de correu electrònic correctament.

Atenció: Les consultes realitzades al llarg del mes d'agost no es contestaran fins a la primera setmana de setembre. Disculpeu les molèsties.

Formulari de consulta
Noi Noia


Per evitar que sistemes automàtics enviïn indiscriminadament aquest formulari, si et plau introdueix els caràcters de verificació tal i com apareixen a la següent imatge:

número sis, lletra a, lletra ics, número set, número tres, lletra ge

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

© 2015 Ajuntament de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat