Ajuntament de Girona

Consulta en línia

Benvingut/da al servei de consulta en línia del Centre Jove de Salut. Recorda que aquest servei és per a joves de fins a 25 anys, i és gratuït, anònim i confidencial. Si vols fer una consulta en línia, omple el formulari que trobaràs en aquesta pàgina i rebràs la teva resposta personalitzada en un termini aproximat de 72 hores. Les consultes fetes els divendres es contestaran a partir de dilluns de la setmana següent.

Si creus que la teva consulta és urgent o vols obtenir una resposta més ràpidament, pots dirigir-te al Centre o trucar-hi:

CENTRE JOVE DE SALUT
Plaça de Sant Pere, 11
17007 - GIRONA

Telèfon: 972 204 212
centrejovedesalut@ajgirona.cat

Bus: Línia 1

Horari:
Dilluns de 9 a 13 h i de 13.30 a 17 h
Dimarts, dimecres i divendres de 9 a 14 h
Dijous de 9 a 14 h i de 15 a 19 h

Horari d'estiu:
Del 25 de juny al 12 de setembre de 2018
De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous tarda a convenir.
Tancat del 6 al 26 d'agost de 2018

Plànol interactiu

* * * El Centre Jove de Salut romandrà tancat durant el mes d'agost * * *

Les consultes fetes durant el mes d'agost es respondran a partir de l'1 de setembre.

Consulta en línia JOVES Consulta en línia FAMÍLIES

Si tens fins a 25 anys utilitza aquest formulari per fer qualsevol pregunta relacionada amb els canvis del cos, anticonceptius, sexualitat, relacions de parella, SIDA, prevenció i educació en salut sexual, etc.

Per poder-te contestar és imprescindible que omplis tots els camps. Si et plau, assegura't que has escrit l'adreça de correu electrònic correctament.

Formulari de consulta
Noi Noia


Per evitar que sistemes automàtics enviïn indiscriminadament aquest formulari, si et plau introdueix els caràcters de verificació tal i com apareixen a la següent imatge:

lletra e, número vuit, lletra de, lletra a, lletra i grega, lletra erra

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

© 2019 Ajuntament de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat