Ajuntament de Girona

Agenda Jove

Salutaccio a "La Copa"

DIUMENGE 2 DE NOVEMBRE - . H

Activitats de salut les nits de Fires de Girona a l'espai "La Copa"

Divendres 24 d'ocubre: "Nit alternativa" Foment d'activitats d'oci alternatives. Tallers de percussió.
Dissabte 25 d'octubre: "Nit sintètica" Prevenció i reducció de riscos del consum de drogues sintètiques. Concurs photocall.
Dimarts 28 d'octubre: "Nit eròtica" Sexualitat i co9nductes de risc. Prevenció de malalties de transmissió sexual, SIDA i embarassos no desitjats.
Divendres 31 d'octubre: "Nit del globus" Prevenció dels riscos del consum abusiu d'alcohol i conscienciació del risc d'accidents de trànsit causats per la conducció sota els efectes de l'alcohol i altres drogues. Campanya del consuctor alternatiu.
Dissabte 1 de novembre: "Nit del What's up" Prevenció de mals usos de les tecnologies de la ionformació i la comunicacíó. Jocs de taula a càrrec de Ludus Mundi.

NO FUMIS! Preguntes i respostes sobre el consum de cànnabis

ELS DILLUNS 20 I 27 D'OCTUBRE I 3, 10, 17 I 24 DE NOVEMBRE DE 17:30 A 18:30

Grup d'autoconeixement i aprenentatge sobre l'ús del cànnabis

Adreçat a joves consumidors i no consumidors de 16 a 25 anys que estiguin interessats en ampliar els seus coneixements sobre la substància.

Curs de relaxació

ELS DIMARTS 18 I 25 DE NOVEMBRE DEL 2014 DE 18 A 19,30H

Curs de dues sessions, dirigit a joves entre 14 i 25 anys que estiguin interessats en aprendre Tècniques de Relaxació.

Les tècniques de relaxació permeten adquirir un control fisiològic i psicològic sobre estats de tensió, ansietat, fatiga o estres.

Les seves aplicacions són diverses: insomni, crisis d'ansietat, símptomes psicosomàtics (menjar-se les ungles, malestar sense causa orgànica), gestió emocional, suport en la superació d'algunes addiccions, millorar la concentració, millorar el benestar personal.

Es realitzaran 2 sessions totalment pràctiques, en les que es treballaran de forma progressiva la respiració i la relaxació física i mental.

El curs és totalment gratuït, cal inscriure's prèviament trucant al telèfon: 972 20 42 12

Grups reduïts (6 persones). Cal que porteu una manta.

Visita informativa de centre

EN HORARI A CONVENIR DE SETEMBRE A JULIOL

En horari a convenir, s'ofereixen en el Centre Jove de Salut les anomenades VISITES INFORMATIVES DE CENTRE.

Aquesta activitat és oberta a tots els joves, té una durada d'una hora i mitja i els objectius són: donar a conéixer el servei entre els nois i noies i treballar el concepte ampli de sexualitat a través de la participació i la reflexió. Es realitzen en el mateix Centre Jove de Salut i els grups han de ser d'un mínim de 3 persones i un màxim de 10. Cal trucar per telèfon per concretar agenda.

Prova ràpida del VIH

CADA DIMARTS DE SETEMBRE A JULIOL

Cada dimarts de 17 a 20 hores.

Cada dimarts a la tarda, prèvia hora concertada al 972 204212, professionals de l'Associació Comunitària Anti Sida de Girona es desplacen al Centre Jove de Salut per efectura aquesta prova als joves de la ciutat de Giorna fins a 25 anys, que ho sol·licitin.
El test ràpid del VIH és un procés d'assistència que implica que la persona rebi una atenció individualitzada, confidencial i anònima i també assessorament i informació per tal de decidir si vol fer-se aquest tipus de prova. La realització d'aquesta comporta una atenció posterior i, en cas de resultat positiu, la conseqüent derivació.
El més important és que per tal d'obtenir un resultat fiable, cal deixar passar tres mesos des de la pràctic de risc (relacions sexuals sense protecció, contacte amb sang, consum de drogues per via endovenosa...) abans de fer-se la prova.

© 2014 Ajuntament de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat