Ajuntament de Girona

Agenda Jove

Nits temàtiques. Barraca de Salutacció. Fires de Girona

23/10/2015

Espai informatiu i d' assessorament sobre drogues, sexualitat i altres temes de salut.

Durany les Fires i Festes de Sant Narcís al paseig de la Copa i haurà un estand informatiu en temes de salut i joves, les nits del 23, 24, 28, 30 i 31 d'octubre. Cada nit estarà dedicada a un tema en concret i s'hio podran trobar diferents informacóns i activitats.
LA NIT ALTERNATIVA
LA NIT DEL GLOBUS
LA NIT ERÒTICA
LA NIT SINTÈTICA
LA NIT DIGITAL

Pack Taula de Salut Joves

CADA DIMARTS I DIJOUS DE 16 A 20 HORES

Curs de formació per a estudiants de la UdG més activitat solidària. Inscripció gratuïta i 2 crèdits

L'objectiu d'aquesta formació és donar als estudiants les eines i els coneixements necessaris per a què esdevinguin agents de prevenció, assessorament i conscienciació sobre els riscos associats al consum d'alcohol, tabac i drogues, així com fomentar uns hàbits de vida i alimentaris saludables.
Els estudiants podreu posar en pràctica els coneixements rebuts participant en diferents accions d'informació i conscienciació al públic jove com l'Expojove o Barraques de Girona, entre d'altres.
Per a més informació i inscripcions: http://www.udg.edu/cooperacio/Inici/Reculldenot%C3%ADcies/tabid/6431/p/46055/language/ca-ES/Default.aspx

Tallers educatius per a grups de pares i mares

EN HORARI A CONVENIR DE SETEMBRE A JULIOL

En horari i lloc a convenir de setembre a juliol

Aquesta activitat és oberta a grups de pares i mares interessats en treballar temes lligats a la salut adolescent i que a vegades no són fàcils d'aboradar (sexualitat, addiccions, alimentació). Els tallers tenen una hora i mitja de durada i els objectius són: refelxionat sobre el rol de pares i mares, conèixer les habilitats necessaries i bàsiques per fer-ho d ela milor manera possible i donar coneixements sobre el tema específic. Es podran realitzar en diferents espais de la ciutat (centres educatius, centres escolars, espais joves,...) i ha d'haver-hi un mínim de 10 participants.

Visita informativa de centre: Sexualitat'S :) :(

EN HORARI A CONVENIR DE SETEMBRE A JULIOL

En horari a convenir, s'ofereixen en el Centre Jove de Salut les anomenades VISITES INFORMATIVES DE CENTRE.

Aquesta activitat és oberta a tots els joves, té una durada d'una hora i mitja i els objectius són: donar a conéixer el servei entre els nois i noies i treballar el concepte ampli de sexualitat a través de la participació i la reflexió. Es realitzen en el mateix Centre Jove de Salut i els grups han de ser d'un mínim de 3 persones i un màxim de 15. Cal trucar per telèfon per concretar agenda.

Visita informativa de centre: La línia vermella de les addiccions

EN HORARI A CONVENIR DE SETEMBRE A JULIOL

En horari a convenir, s'ofereixen en el Centre Jove de Salut les anomenades VISITES INFORMATIVES DE CENTRE

Aquesta activitat és oberta a tots els joves, té una durada d'una hora i mitja i els objectius són: donar a conèixer el servei entre els nois i noies, treballar el concepte d'addicció i reflexionar sobre l'ús i abús a traves de metodologies participatives. Es realitzen en el mateix Centre Jove de Salut i els grups han de ser d'un mínim de 3 persones i un màxim de 15. cal trucar per telèfon per concretar agenda.

© 2015 Ajuntament de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat