Ajuntament de Girona

Agenda Jove

Taller d'arterapia "Viure al món de la creació"

DILLUNS 30 DE JUNY - . H

Treballant i experimentant el procés de la creació mitjançant la pintura, escriptura, escultura, música... amb una actitud lúdica i en un marc acollidor.

En aquest fer s'actualitzen les capacitats creadores que tota persona té. En el procés creatiu els propis materials són generadors de propostes noves i facilitar les condicions per experimentar permet realitzar nous gestos, trobar noves solucions, saber-nos creadors.
L'activitat es dura a terme els dimecres al matí i cal concertar hora trucant al 972 20 42 12.
El taller consta de 4 sessions durant 4 setmanes seguides.

Visita informativa de centre

EN HORARI A CONVENIR DE SETEMBRE A JULIOL

En horari a convenir, s'ofereixen en el Centre Jove de Salut les anomenades VISITES INFORMATIVES DE CENTRE.

Aquesta activitat és oberta a tots els joves, té una durada d'una hora i mitja i els objectius són: donar a conéixer el servei entre els nois i noies i treballar el concepte ampli de sexualitat a través de la participació i la reflexió. Es realitzen en el mateix Centre Jove de Salut i els grups han de ser d'un mínim de 3 persones i un màxim de 10. Cal trucar per telèfon per concretar agenda.

Prova ràpida del VIH

CADA DIMARTS DE SETEMBRE A JULIOL

Cada dimarts de 17 a 20 hores.

Cada dimarts a la tarda, prèvia hora concertada al 972 204212, professionals de l'Associació Comunitària Anti Sida de Girona es desplacen al Centre Jove de Salut per efectura aquesta prova als joves de la ciutat de Giorna fins a 25 anys, que ho sol·licitin.
El test ràpid del VIH és un procés d'assistència que implica que la persona rebi una atenció individualitzada, confidencial i anònima i també assessorament i informació per tal de decidir si vol fer-se aquest tipus de prova. La realització d'aquesta comporta una atenció posterior i, en cas de resultat positiu, la conseqüent derivació.
El més important és que per tal d'obtenir un resultat fiable, cal deixar passar tres mesos des de la pràctic de risc (relacions sexuals sense protecció, contacte amb sang, consum de drogues per via endovenosa...) abans de fer-se la prova.

© 2014 Ajuntament de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat