Ajuntament de Girona

ESCOLA MUNICIPAL D'ART
Trobeu-nos a:

Twitter Facebook

ESCOLA MUNICIPAL D'HUMANITATS
Trobeu-nos a:

Twitter FacebookYouTube Issuu Flickr
Us trobeu a:   C. C. La Mercè  »  Informació  »  Espais

Espais

Auditori de La Mercè

És l'antiga església del convent. Té una planta gòtica, un enteixinat de fusta policromada i una col·lecció de tapissos monumentals contemporanis teixits a l'escola d'art del centre. L'espai està equipat amb un escenari de 70 m² (10 m d'amplada per 7 m de fons) modulable en altura i disposa d'equip de so i il·luminació escènica. La sala té bona visibilitat amb grades a la platea i al cor, i una bona acústica natural. Situada a la planta baixa, s'hi accedeix a través d'un vestíbul que s'obre a la plaça.

Capacitat: 252 persones

Sala polivalent

Sala d'usos múltiples. Disposa d'equip de so, canó de projecció i pantalla de projeccions, tarima i taula de ponències. Presideix la sala una gran arcada gòtica. Situada a la planta baixa, s'hi accedeix des del claustre. Consultar possibilitats d'accés a Internet, rack de premsa i altres prestacions.

Capacitat: 150 persones

Sala de conferències

Sala lluminosa adequada per a conferències i taules rodones. Disposa d'equip de so i cabina de traducció simultània. Canó de projeccions i pantalla de projeccions. Situada al primer pis. Consultar possibilitats d'accés a Internet, rack de premsa i altres prestacions.

Capacitat: 90 persones

Aula

Sala de petites dimensions, apta per fer cursos, seminaris i reunions. Equipada amb canó de projecció i pantalla. Situada al primer pis. Consultar possibilitat d'accés a Internet.

Capacitat: 50 persones

Claustre

Situat a la planta baixa, és el pati del centre. És l'eix central de l'edifici que articula tots els espais. La part central és enjardinada i la perifèrica practicable.

Capacitat: segons esdeveniment

Sala d'exposicions

Situada al primer pis i entorn del claustre, disposa de llum natural i està equipada amb una il·luminació especial per a exposicions.

Capacitat: segons esdeveniment

Sala pati

Està equipada amb projector i pantalla. Situada a la planta baixa, s'hi accedeix des del claustre. Consultar possibilitat d'accés a Internet.

Capacitat: 30 persones

Sala de reunions

Sala de reunions situada a la planta baixa. S'hi accedeix des del claustre. Adequada per a reunions i espai de treball. Equipada amb televisió i reproductor d'àudio i vídeo. Consultar possibilitat d'accés a Internet.

Capacitat: 12 persones

Biblioteca

Recull de llibres especialitzats en art, disponibles per a consulta.

Tallers

Ocupen l'ala nord del primer pis i el segon pis. Estan equipats per a pràctiques artístiques específiques de l'Escola Municipal d'Art: pintura, dibuix, tapís, plàstica infantil, ceràmica, gravat i serigrafia, escultura i fotografia.

Capacitat: segons esdeveniment

© 2014 Ajuntament de Girona  |  Contacte