Ajuntament de Girona

ESCOLA MUNICIPAL D'ART
Trobeu-nos a:

Twitter Facebook

ESCOLA MUNICIPAL D'HUMANITATS
Trobeu-nos a:

Twitter FacebookYouTube Issuu Flickr
Us trobeu a:   C. C. La Mercè  »  Informació  »  Butlletí digital

Butlletí digital

El Centre Cultural La Mercè envia periòdicament butlletins per correu electrònic, per tal de mantenir-vos informats de tot el que es programa al Centre. Utilitzeu el formulari inclòs en aquesta pàgina per donar-vos d'alta o baixa de la subscripció.

Formulari d'alta o baixa de subscripció

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Vull donar-me d'alta Vull donar-me de baixa
Home DonaPer evitar que sistemes automàtics enviïn indiscriminadament aquest formulari, si us plau introduïu els caràcters de verificació tal i com apareixen a la següent imatge:

lletra ena, lletra u, lletra efa, número sis, lletra jota, lletra o

Les dades de caràcter personal que figuren en aquest document podran ser utilitzades per l'Ajuntament de Girona i els seus organismes vinculats per a la difusió de les seves activitats, i quedaran incorporades al fitxer automatitzat "Difusions", propietat de l'Ajuntament de Girona. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Podeu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació per telèfon (972 419 402), correu electrònic (cultura.mailing@ajgirona.cat) o correu postal (Plaça del Vi 1, 17004 Girona).

© 2014 Ajuntament de Girona  |  Contacte