Ajuntament de Girona

ESCOLA MUNICIPAL D'ART
Trobeu-nos a:

Twitter Facebook

ESCOLA MUNICIPAL D'HUMANITATS
Trobeu-nos a:

Twitter FacebookYouTube Issuu Flickr
Us trobeu a:   C. C. La Mercè  »  Inscripcions i entrades

Informació sobre inscripcions

Matrícula als tallers de l'Escola Municipal d'Art

L'Escola Municipal d'Art ofereix regularment cursos i tallers a les seves instal·lacions. Podeu formalitzar la inscripció directament des del llistat de tallers. Consulteu la pàgina de matriculacions per a més informació.

Matrícula a activitats de l'Escola Municipal d'Humanitats

Les matrícules es poden fer través d'aquest web, a les oficines del Centre Cultural La Mercè o per telèfon (al 972 223 305 de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 17 a 20 h). Durant el mes d'agost només estarà oberta la matriculació per Internet. El pagament dels cursos es farà mitjançant domiciliació bancària. Al moment de fer la matriculació caldrà facilitar les dades personals i un número de compte bancari. Un cop començat el curs no es retornarà l'import de la matrícula.

Les places són limitades. Seran admesos tants alumnes com places disponibles tingui cada curs. Les places s'atorgaran seguint l'ordre d'inscripció.

Matrícula reduïda
La matrícula reduïda suposa un 25% de descompte, i en poden gaudir les famílies nombroses, les persones en situació d'atur, les jubilades, els socis del GEiEG i les que disposen del carnet Qltura Jove. Les persones amb carnet cultural (carnet de les biblioteques públiques de Girona i Salt) poden gaudir d'un descompte del 10% de l'import de la matrícula. Cal presentar una fotocòpia del document que acrediti aquesta circumstància a la secretaria del centre. Els descomptes no són acumulables.

© 2014 Ajuntament de Girona  |  Contacte