Ajuntament de Girona

ESCOLA MUNICIPAL D'ART
Trobeu-nos a:

Twitter Facebook

ESCOLA MUNICIPAL D'HUMANITATS
Trobeu-nos a:

Twitter FacebookYouTube Issuu Flickr
Us trobeu a:   C. C. La Mercè  »  Escola Municipal d'Art  »  Presentació

Escola Municipal d'Art (EMA)

L'Escola Municipal d'Art (EMA) de Girona és un centre educatiu que orienta la seva activitat docent en el camp de la creació artística. Facilita al ciutadà l'accés al coneixement i a la pràctica artística contemporània.

El projecte educatiu s'estructura en tres línies de treball: emaXics, emaArt i tallers.

EmaXics és la línia de treball pensada per als més joves de l'escola, orientada a introduir-los en el llenguatge visual i plàstic mitjançant tres àrees de treball principal: el color, el dibuix i el volum.

Els estudis d'emaArt, pensats per a aquells estudiants adults que busquen una formació bàsica per a la pràctica artística, a fi de dotar-los dels coneixements teòrics i pràctics necessaris per portar a terme un treball en el camp contemporani de les arts. Aquests estudis es distribueixen en dos anys acadèmics i aquells alumnes que superin les proves d'avaluació obtindran una titulació pròpia de l'Ajuntament de Girona que acrediti aquests coneixements obtinguts.

Els tallers de durada anual o semestral permeten a l'estudiant que seleccioni la disciplina que li és més afí o interessant.

El centre ofereix tallers de: ceràmica, dibuix, escultura, fotografia, gravat, multimèdia, pintura, plàstica, tapís i vídeo.

L'Escola Municipal d'Art ofereix una experiència docent i cultural singular en el sentit que els seus professors són artistes, la qual cosa afavoreix uns tallers més interessants des del punt de vista educatiu i cultural.

© 2014 Ajuntament de Girona  |  Contacte