Ajuntament de Girona

ESCOLA MUNICIPAL D'ART
Trobeu-nos a:

Twitter Facebook

ESCOLA MUNICIPAL D'HUMANITATS
Trobeu-nos a:

Twitter FacebookYouTube Issuu Flickr
Us trobeu a:   C. C. La Mercè  »  Escola Municipal d'Art  »  Espais

Tallers

Taller de gravat

El taller de gravat està situat al primer pis. Està equipat amb la infraestructura necessària per a la pràctica del gravat:

  • Tòrcul Rives de 110 cm de llum
  • Caixa de resines
  • Maquina de serigrafia amb motor de buit de 100 x 80cm
  • Ordinador
  • Llum groga i ultraviolada per fotogravat
  • Caixa de buit per fotogravat
  • Pica-Cubeta de pvc per gravat-fotografia

Aula digital

Equipada amb 12 ordinadors connectats a Internet, escàner i impressora làser en color, càmera digital, gravadora de CD i DVD, programari per a treball multimèdia. S'ofereix l'equipament i el suport d'un professor per a la realització de projectes bàsics multimèdia, en horari a convenir.

Taller de ceràmica

Equipat amb la infraestructura necessària per a la pràctica de la ceràmica, disposa de taules, 6 torns, forns d'alta i baixa temperatura, forn de proves, així com un laboratori amb òxids, esmalts, materials per composició d'esmalts, colorants industrials, etc.

Taller d'escultura

El taller d'escultura està situat al primer pis. Equipat amb la infraestructura necessària per a la pràctica de l'escultura, disposa de taules i forn.

Taller de pintura

El taller de pintura s'ubica a la segona planta de l'edifici en un espai de treball ampli i lluminós que afavoreix el treball creatiu. Disposa d'un ordinador amb lector/gravador de DVD amb altaveus, un projector Hitachi CF-RX60 i pantalla de projecció mural. L'equipament es complementa amb 15 cavallets professionals, 13 taules de treball i diversos panells de fusta de mides variables (2x1 m i 1,2x0,7 m). També compta amb espai per emmagatzemar els utensilis de treball, 7 mòduls de prestatgeria metàl·lica de 2,5x1 m i dos mòduls de fusta per guardar paper.

Taller de dibuix

© 2014 Ajuntament de Girona  |  Contacte