Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònicInformació sobre accessibilitat
Ajuntament de Girona
Xarxa de Centres Cívics de Girona
Us trobeu a:  La Xarxa  >  Projectes

Projectes

Aquesta modalitat d'acció aporta principalment una dimensió innovadora i de canvi per afrontar noves situacions, assajar noves metodologies i superar o redefinir actuacions tradicionals.

Projectes en curs:

  • Festival Acoustic Vell
  • Festival Acoustic Vell, el nou Club Cultural del Barri Vell organitzat per l'associació cultural MAGIC ROOM i el Centre Cívic Barri Vell-Mercadal sota la coordinació de Jaime Rodríguez, Alexandre Nunes i Eva Moya.

    Acoustic Vell pretén ser una trobada cultural que es realitzarà en un format trimestral, oberta al barri i totalment gratuïta per gaudir d’artistes emergents que d'una forma o una altre tenen relació amb el Barri Vell perquè hi viuen o perquè en algun moment s'han implicat en la vida cultural del barri. Un dels principals reptes del Festival es centrarà en donar a conèixer una part del nostre patrimoni cultural i humà del barri, donant oportunitat als diferents artistes locals a presentar de les seves creacions i els seus treballs artístics. Entenem l'art i la cultura com elements que integren i cohesionen el barri. Des del nou Club Cultural busquem crear noves sinèrgies culturals a través del vincle i el coneixement mutu. Tenim la oportunitat de vincular, de posar en relació part del teixit social i cultural del barri, de posar en coneixement que el Barri Vell és història, és patrimoni, és cultura i també és barri.

    (gener 2014 - novembre 2015)

Projectes realitzats
 

© 2015 Ajuntament de Girona  |  contacte