Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònicInformació sobre accessibilitat
Ajuntament de Girona
Xarxa de Centres Cívics de Girona
Us trobeu a:  Cursos i tallers

Cursos i tallers

Si voleu inscriure-us a aquest curs i el període d'inscripció és obert, premeu sobre l'horari que us interessi. Si no hi ha més places lliures, la vostra inscripció passarà a formar part d'una llista d'espera.

Folk actual: de la tradició a l'escena contemporània

PERÍODE D'INSCRIPCIÓ OBERT

Descripció:

En aquesta nova edició del curs organitzat per QRambla, ens endinsem en les danses dels altres territoris de parla catalana, dels veïns occitans i francesos, i en aquelles modalitats de balls de grup i de parella que majoritàriament es ballen al parquets dels grans festivals europeus. Els mestres que proposem beuen de les fonts del panorama tradicional actual, amb plena consciència de les arrels de cadascuna de les danses que ensenyen. El curs té una clara vocació de difondre la música i el ball i arribar a nous públics, no estrictament vinculats amb aquest àmbit. Però també de proveir els balladors habituals de noves eines per al gaudi de la música i la dansa, tal i com es ballen avui en dia arreu de l'àmbit català i europeu. És per això que la proposta s'estructura en tres eixos temàtics (català, occità i francès, i europeu) i en tres nivells (introducció, aprofundiment i transversal) Volem arribar als nouvinguts i que la música i la dansa pugui servir com a element d’integració social. Així mateix, creiem fermament en l’educació en la cultura popular com a element de difusió de la seva vàlua i per tant també l’adrecem a professors de música i d’educació primària, com a eina de desenvolupament dels seus programes lectius amb els estudiants. I per descomptat, per la població en general: famílies, joves, gent gran...

Informació sobre la inscripció:

Curs complet: 60 € / socis QRambla 40 € blocs independents: - (introductori): 25 € /socis Qrambla 15 € - (aprofundiment [o] transversal): 30 € / socis Qrambla 20 €. Per més informació sobre el curs o el reconeixement de crèdits, contacteu amb comunicacio@qrambla.cat

Lloc: Centre Cívic Barri Vell
Inscripcions: Del 01/09/2014 09:00 al 08/01/2015 23:59
Sorteig: No es realitza sorteig. Les places s'assignen en el moment de la inscripció.
Pagament: Pagament per domiciliació bancària.
Qui pots sol·licitar descompte : Els socis de l'Associació de músics i balladors de carrer de Girona QRambla obtindran un descompte.
Com sol·licitar descompte: Acreditant la seva condició de soci de l'Associació QRambla al Centre Cívic Barri Vell-Mercadal.
Edats: De 18 a 99 anys (1915-1996)
Horaris: Dimecres, de 20:00 a 22:00. Preu = 60 EUR. Reduït = 40 EUR. (40 euros - socis)
Places: 25
Places lliures: 24
Dates: Del 14/01/2015 al 08/04/2015
TORNAR
 

© 2014 Ajuntament de Girona  |  contacte