Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònicInformació sobre accessibilitat
Ajuntament de Girona
Xarxa de Centres Cívics de Girona
Us trobeu a:  Cursos i tallers

Cursos i tallers

Si voleu inscriure-us a aquest curs i el període d'inscripció és obert, premeu sobre l'horari que us interessi. Si no hi ha més places lliures, la vostra inscripció passarà a formar part d'una llista d'espera.

Arquixics. (7-12 anys) Taller per a petits arquitectes.

PERÍODE D'INSCRIPCIÓ TANCAT

Descripció:

Taller lúdic i educatiu per desenvolupar la creativitat i la imaginació en els més petits. A través de l'arquitectura es treballaran exercicis per observar, explorar, investigar, pensar i imaginar. Per comprendre l'espai físic s'utilitzaran diferents materials construint idees, objectes i diversos tipus d'espais. S'aprendrà a treballar les eines que utilitza l'arquitectura: dibuixar, calcular i mesurar. Construir maquetes, fotografiar i fer collage. També entendre, analitzar i comparar la representació gràfica (plànols) amb la idea imaginada o construïda. Poder aprendre a observar el nostre entorn des d'una nova perspectiva a partir del barri vell de Girona com a espai de joc i d'experimentació. Es faran recorreguts per la ciutat posant en pràctica els elements treballats. S'analitzarà els elements que constitueixen el barri vell: carrers, escales, places i edificis. I els elements que intervenen en l'espai: llum, forma, color, materials, escala, proporcions i moviments. Professor: Andrés Siri

Informació sobre la inscripció:

Més informació al 972 010 005 o bé al ccbarrivell@ajgirona.cat

Lloc: Centre Cívic Barri Vell
Inscripcions: Del 01/09/2014 09:00 al 30/12/2014 23:59
Sorteig: No es realitza sorteig. Les places s'assignen en el moment de la inscripció.
Pagament: Pagament per domiciliació bancària.
Qui pots sol·licitar descompte : Descomptes: 20% de descompte a tots els estudiants majors de 16 anys, jubilats, aturats, famílies nombroses (a partir de 3 fills) i famílies monoparentals. Si després del sorteig es confirma que teniu plaça caldrà passar pel centre cívic per demanar el descompte, presentant el document acreditatiu del motiu del descompte.
Com sol·licitar descompte: El període per presentar la documentació és del 17 al 21 de setembre ambdós inclosos.
Edats: De 8 a 13 anys (2002-2007)
Horaris: Dilluns, de 17:30 a 19:00. Preu = 110 EUR. Reduït = 88 EUR
Places: 12
Places lliures: 6
Dates: Del 06/10/2014 al 15/06/2015
TORNAR
 

© 2015 Ajuntament de Girona  |  contacte