Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònicInformació sobre accessibilitat
Ajuntament de Girona
Xarxa de Centres Cívics de Girona
Us trobeu a:  Cursos i tallers

Cursos i tallers

Si voleu inscriure-us a aquest curs i el període d'inscripció és obert, premeu sobre l'horari que us interessi. Si no hi ha més places lliures, la vostra inscripció passarà a formar part d'una llista d'espera.

Taller de robòtica (de 8 a 16 anys)

PERÍODE D'INSCRIPCIÓ OBERT

Descripció:

Des de l'Associació Racó dels Robotaires et proposem un casal d'estiu ben diferent dels que has fet fins ara. En el casal aprendràs a construir un robot i programar-lo amb lego mindstorm, a crear videojocs amb Scratch, a dissenyar amb SketchUp i a saber programar amb Arduino. El casal està destinat a nens i nenes d'entre 8 i 16 anys. Què farem? - Construir i programar robots amb lego mindstorm - Dissenyar robots amb el programa Sketch up, imprimir els dissenys amb la nostra impressora 3D i muntar els robots i fer-los funcionar tot aprenent a fer diferents circuits elèctrics. - Fer senzills videojocs utilitzant Scratch Us podeu apuntar a un torn, a dos o als tres. Les places són limitades a 20 nens per torn i com a màxim hi haurà 5 nens per monitor. Els monitors serem els components de l'equip de robòtica Salvauth Park. Tots els diners aconseguits en els casals es destinaran a cobrir les despeses de les activitats que realitzem durant el curs els nostres dos equips: Salvauth Park i Mini Salvauth Park. Moltes gràcies per col·laborar en el nostre projecte. T'HI ESPEREM!!!!!!

Informació sobre la inscripció:

Per més informació, inscripcions i consultar els descomptes podeu entrar a: http://www.salvauthpark.com/casal-destiu enviar un correu a info@salvauthpark.com o bé al 661 65 86 95.

Lloc: Centre Cívic Barri Vell
Inscripcions: Del 02/06/2014 09:00 al 04/09/2014 23:59
Sorteig: No es realitza sorteig
Pagament: Pagament per ingrès bancari a l'entitat.
Edats: De 8 a 16 anys (1998-2006)
Horaris: De dilluns a divendres, de 09:30 a 13:30. Preu = 75 EUR
Dates: Del 01/09/2014 al 05/09/2014
TORNAR
 

© 2014 Ajuntament de Girona  |  contacte