Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònicInformació sobre accessibilitat
Ajuntament de Girona
Xarxa de Centres Cívics de Girona
Us trobeu a:  Cursos i tallers

Cursos i tallers

Si voleu inscriure-us a aquest curs i el període d'inscripció és obert, premeu sobre l'horari que us interessi. Si no hi ha més places lliures, la vostra inscripció passarà a formar part d'una llista d'espera.

Curs de filosofia a l'abast

PERÍODE D'INSCRIPCIÓ TANCAT

Descripció:

Presentació de temes de la vida quotidiana sota la mirada reflexiva i crítica. No es pretén un simple joc de conceptes, sinó tot un esforç per unir el fer, el sentir i el pensar en un tot harmònic i coherent. L'objectiu és un treball pràctic que permeti millorar la nostra vida. “Què sabem, com ho sabem i què podem saber” (Epistemologia), “Com podem saber què està bé i què malament? Com hem d’actuar?” (Ètica), “Què és l'amor? Què fem quan el cap i el cor no es posen d'acord?” (Gestió emocional), “L'art de la convivència. Fins on hem de cedir i què hem de tolerar dels altres?” (Política), “Quins límits té i ha de tenir la nostra llibertat”, “Podem sempre saber la veritat de les coses?” Què és real i què no? (Metafísica)

Lloc: Centre Cívic Pla de Palau
Inscripcions: Del 01/09/2014 09:00 al 06/11/2014 23:59
Sorteig: No es realitza sorteig. Les places s'assignen en el moment de la inscripció.
Pagament: Pagament per domiciliació bancària.
Qui pots sol·licitar descompte : En els cursos organitzats pels Centres Cívics es farà un descompte del 20% a estudiants majors de 16 anys, jubilats, aturats, famílies nombroses (a partir de 3 fills) i famílies monoparentals.
Com sol·licitar descompte: Per demanar descompte cal fer la preinscripció dins el període marcat. Si després del sorteig es confirma que teniu plaça, heu de passar pel Centre Cívic de referència per demanar el descompte. Caldrà presentar al Centre Cívic on es realitza el curs la fotocopia del document acreditatiu del motiu del descompte. El període per presentar la documentació és del 17 al 22 de setembre (ambdós inclosos)
Edats: De 16 a 100 anys (1914-1998)
Horaris: Dijous, de 20:00 a 21:30. Preu = 10 EUR. Reduït = 8 EUR
Places: 15
Places lliures: 0 (les inscripcions quedaran guardades en llista d'espera)
Dates: Del 06/11/2014 al 11/12/2014
TORNAR
 

© 2014 Ajuntament de Girona  |  contacte