Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònicInformació sobre accessibilitat
Ajuntament de Girona
Xarxa de Centres Cívics de Girona
Us trobeu a:  Cursos i tallers

Cursos i tallers

Si voleu inscriure-us a aquest curs i el període d'inscripció és obert, premeu sobre l'horari que us interessi. Si no hi ha més places lliures, la vostra inscripció passarà a formar part d'una llista d'espera.

Ioga amb nadons (0 a 1 any) Febrer

PERÍODE D'INSCRIPCIÓ TANCAT

Descripció:

El curs de ioga per mares i nadons (de 0 a 1 any) és un espai per la mare, per retrobar-se amb ella mateixa, amb el seu cos i amb el seu espai interior. En ell dedicarem part de la classe a la recuperació física, sobretot del sòl pelvià, i una altre part a la relaxació i a la meditació, aquell espai teu que ara cada vegada costa més de trobar. El curs és també un espai per el nadó que gaudirà del teu exercici complementant-se amb tu: a vegades participant activament, a vegades potser dormirà, altres gaudirà de la teva atenció, petons i ganyotes mentre treballes amb el teu cos. Si ha de menjar li pots donar el pit o el biberó quan ho necessiti, tot té el seu temps i el seu espai! Abans de la relaxació li farem un petit massatge i deprés podreu gaudir de la relaxació conjuntament. Material necessari: màrfega, una manteta per posar sobre la màrfega i una altra on es pugui estirar el nadó, roba còmode i un o dos coixins (si teniu coixí d'alletament va bé per estirar al nadó però no és necessari, es pot fer amb un coixí normal). Professora: Isabel Vidal.

Informació sobre la inscripció:

Haureu d'inscriure al vostre infant. Rebreu, a través del vostre correu electrònic, la informació relativa a la inscripció. Per a més informació truqueu al Centre Cívic de Sant Narcís: 972 237 063.

Lloc: Centre Cívic Sant Narcís
Inscripcions: Del 01/09/2014 09:00 al 31/01/2015 23:59
Sorteig: No es realitza sorteig. Les places s'assignen en el moment de la inscripció.
Pagament: Pagament per domiciliació bancària.
Qui pots sol·licitar descompte : 20% a estudiants majors de 16 anys, jubilats, aturats, famílies nombroses i famílies monoparentals.
Com sol·licitar descompte: Per demanar el descompte cal fer la preinscripció dins el període marcat. Si es confirma que teniu plaça, heu de passar pel Centre Cívic de referència per demanar el descompte i presentar una fotocòpia del document acreditatiu del motiu del descompte.
Edats: De 0 a 1 anys (2014-2015)
Horaris: Dimarts, de 09:45 a 11:15. Preu = 75 EUR. Reduït = 60 EUR
Places: 10
Places lliures: 0 (les inscripcions quedaran guardades en llista d'espera)
Dates: Del 03/02/2015 al 26/05/2015
TORNAR
 

© 2015 Ajuntament de Girona  |  contacte