Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònicInformació sobre accessibilitat
Ajuntament de Girona
Xarxa de Centres Cívics de Girona
Us trobeu a:  Cursos i tallers

Cursos i tallers

Si voleu inscriure-us a aquest curs i el període d'inscripció és obert, premeu sobre l'horari que us interessi. Si no hi ha més places lliures, la vostra inscripció passarà a formar part d'una llista d'espera.

Ioga amb nadons (0 a 1 any) Febrer

PERÍODE D'INSCRIPCIÓ OBERT

Descripció:

El curs de ioga per mares i nadons (de 0 a 1 any) és un espai per la mare, per retrobar-se amb ella mateixa, amb el seu cos i amb el seu espai interior. En ell dedicarem part de la classe a la recuperació física, sobretot del sòl pelvià, i una altre part a la relaxació i a la meditació, aquell espai teu que ara cada vegada costa més de trobar. El curs és també un espai per el nadó que gaudirà del teu exercici complementant-se amb tu: a vegades participant activament, a vegades potser dormirà, altres gaudirà de la teva atenció, petons i ganyotes mentre treballes amb el teu cos. Si ha de menjar li pots donar el pit o el biberó quan ho necessiti, tot té el seu temps i el seu espai! Abans de la relaxació li farem un petit massatge i deprés podreu gaudir de la relaxació conjuntament. Material necessari: màrfega, una manteta per posar sobre la màrfega i una altra on es pugui estirar el nadó, roba còmode i un o dos coixins (si teniu coixí d'alletament va bé per estirar al nadó però no és necessari, es pot fer amb un coixí normal). Professora: Isabel Vidal.

Informació sobre la inscripció:

Haureu d'inscriure al vostre infant. El període d'inscripció és del 1 al 30 de desembre de 2014. Rebreu, a través del vostre correu electrònic, la informació relativa a la inscripció. Per a més informació truqueu al Centre Cívic de Sant Narcís: 972 237 063.

Lloc: Centre Cívic Sant Narcís
Inscripcions: Del 01/09/2014 09:00 al 15/01/2015 23:59
Sorteig: No es realitza sorteig. Les places s'assignen en el moment de la inscripció.
Pagament: Pagament per domiciliació bancària.
Qui pots sol·licitar descompte : 20% a estudiants majors de 16 anys, jubilats, aturats, famílies nombroses i famílies monoparentals.
Com sol·licitar descompte: Per demanar el descompte cal fer la preinscripció dins el període marcat. Si després es confirma que teniu plaça, heu de passar pel Centre Cívic de referència per demanar el descompte i presentar una fotocòpia del document acreditatiu del motiu del descompte.
Edats: De 0 a 1 anys (2013-2014)
Horaris: Dimarts, de 09:45 a 11:15. Preu = 75 EUR. Reduït = 60 EUR
Places: 10
Places lliures: 0 (les inscripcions quedaran guardades en llista d'espera)
Dates: Del 03/02/2015 al 26/05/2015
TORNAR
 

© 2014 Ajuntament de Girona  |  contacte