Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònicInformació sobre accessibilitat
Ajuntament de Girona
Xarxa de Centres Cívics de Girona
Us trobeu a:  Cursos i tallers

Cursos i tallers

Si voleu inscriure-us a aquest curs i el període d'inscripció és obert, premeu sobre l'horari que us interessi. Si no hi ha més places lliures, la vostra inscripció passarà a formar part d'una llista d'espera.

Ioga per a embarassades Febrer

PERÍODE D'INSCRIPCIÓ TANCAT

Descripció:

Durant l'embaràs la dona està més sensible i receptiva i per aquest motiu és un moment molt especial per practicar ioga. Durant les sessions de kundalini ioga per embarassades practicarem les postures més adients per preparar-nos per al moment del part, així com per millorar les molèsties físiques que van sorgint durant la gestació. Practicarem també meditacions per connectar amb el nostre nadó i establir un vincle sòlid des del primer moment. Connectarem amb el nostre JO interior treballant les pors, la seguretat, la serenitat, l'estrès... augmentarem la nostre consciència corporal i millorarem la nostra capacitat respiratòria. En definitiva prepararem cos i ment per al moment present però també per al moment del naixement i la criança. Tots els moments són bons per començar la pràctica del ioga. El primer trimestre és més delicat en quan a exercicis físics forts però és un moment ideal per treballar la tècnica i l'actitud que s'ha de tenir durant la pràctica, per meditar i per treballar la respiració. A partir del segon trimestre l'activitat física ja és pot realitzar plenament i et pots entregar completament a la pràctica gaudint d'aquest moment màgic entre el teu nadó i TU. Professora: Isabel Vidal

Informació sobre la inscripció:

El període d'inscripció és fins al 15 de gener de 2015. Rebreu, a través del vostre correu electrònic, la informació relativa a la inscripció i procediment per al pagament de la matrícula. Per a més informació truqueu al Centre Cívic del Sant Narcís: 972 237 063.

Lloc: Centre Cívic Sant Narcís
Inscripcions: Del 01/09/2014 09:00 al 26/02/2015 23:59
Sorteig: No es realitza sorteig. Les places s'assignen en el moment de la inscripció.
Pagament: Pagament per domiciliació bancària.
Qui pots sol·licitar descompte : 20% a estudiants majors de 16 anys, jubilats, aturats, famílies nombroses i famílies monoparentals.
Com sol·licitar descompte: Per demanar el descompte cal fer la preinscripció dins el període marcat. Si es confirma que teniu plaça, heu de passar pel Centre Cívic de referència per demanar el descompte i presentar una fotocòpia del document acreditatiu del motiu del descompte.
Edats: De 18 a 90 anys (1925-1997)
Horaris: Dimarts, de 11:30 a 13:00. Preu = 75 EUR. Reduït = 60 EUR
Places: 10
Places lliures: 0 (les inscripcions quedaran guardades en llista d'espera)
Dates: Del 03/02/2015 al 26/05/2015
TORNAR
 

© 2015 Ajuntament de Girona  |  contacte