Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònicInformació sobre accessibilitat
Ajuntament de Girona
Xarxa de Centres Cívics de Girona
Us trobeu a:  Cursos i tallers

Cursos i tallers

Si voleu inscriure-us a aquest curs i el període d'inscripció és obert, premeu sobre l'horari que us interessi. Si no hi ha més places lliures, la vostra inscripció passarà a formar part d'una llista d'espera.

Massatge amb nadons Febrer

PERÍODE D'INSCRIPCIÓ TANCAT

Descripció:

Espai per a mares i nadons de 0 a 6 mesos (no gatejadors) on s'acull el desig d'oferir una càlida atenció al fill, i també la necessitat d'acompanyament durant el primer temps de la maternitat. Aprendràs una tècnica de massatge infantil basada en l'escolta i el respecte, mentre tu i el teu fill/a gaudiu del contacte de l'un amb l'altre. Com a mare, et nodriràs de l'experiència de compartir la vivència de la maternitat amb d'altres dones i de la pràctica de tècniques de cura personal i relaxació que afavoriran el teu benestar i el del teu fill/a. Els pares també poden venir!!! Professora: Gemma Juncadella.

Informació sobre la inscripció:

Haureu d'inscriure al vostre infant (de 0 a 6 mesos no gatejadors). Rebreu, a través del vostre correu electrònic, la informació relativa a la inscripció. Per a més informació truqueu al Centre Cívic del Sant Narcís: 972 237 063.

Lloc: Centre Cívic Sant Narcís
Inscripcions: Del 01/09/2014 09:00 al 30/01/2015 23:59
Sorteig: No es realitza sorteig. Les places s'assignen en el moment de la inscripció.
Pagament: Pagament per domiciliació bancària.
Qui pots sol·licitar descompte : 20% a estudiants majors de 16 anys, jubilats, aturats, famílies nombroses i famílies monoparentals.
Com sol·licitar descompte: Per demanar el descompte cal fer la preinscripció dins el període marcat. Si es confirma que teniu plaça, heu de passar pel Centre Cívic de referència per demanar el descompte i presentar una fotocòpia del document acreditatiu del motiu del descompte.
Edats: De 0 a 1 anys (2014-2015)
Horaris: Dijous, de 10:00 a 12:00. Preu = 65 EUR. Reduït = 52 EUR
Places: 8
Places lliures: 0 (les inscripcions quedaran guardades en llista d'espera)
Dates: Del 05/02/2015 al 26/03/2015
TORNAR
 

© 2015 Ajuntament de Girona  |  contacte