Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònicInformació sobre accessibilitat
Ajuntament de Girona
Xarxa de Centres Cívics de Girona
Us trobeu a:  Cursos i tallers

Cursos i tallers

Si voleu inscriure-us a aquest curs i el període d'inscripció és obert, premeu sobre l'horari que us interessi. Si no hi ha més places lliures, la vostra inscripció passarà a formar part d'una llista d'espera.

Ioga per a embarassades

PERÍODE D'INSCRIPCIÓ TANCAT

Descripció:

Durant l'embaràs la dona està més sensible i receptiva i per aquest motiu és un moment molt especial per practicar ioga. Durant les sessions de kundalini ioga per embarassades practicarem les postures més adients per preparar-nos per al moment del part, així com per millorar les molèsties físiques que van sorgint durant la gestació. Practicarem també meditacions per connectar amb el nostre nadó i establir un vincle sòlid des del primer moment. Connectarem amb el nostre JO interior treballant les pors, la seguretat, la serenitat, l'estrès... augmentarem la nostre consciència corporal i millorarem la nostra capacitat respiratòria. En definitiva prepararem cos i ment per al moment present però també per al moment del naixement i la criança. Tots els moments són bons per començar la pràctica del ioga. El primer trimestre és més delicat en quan a exercicis físics forts però és un moment ideal per treballar la tècnica i l'actitud que s'ha de tenir durant la pràctica, per meditar i per treballar la respiració. A partir del segon trimestre l'activitat física ja és pot realitzar plenament i et pots entregar completament a la pràctica gaudint d'aquest moment màgic entre el teu nadó i TU. Professora: Isabel Vidal.

Informació sobre la inscripció:

El període d'inscripció és del 1 al 15 de setembre de 2014. El sorteig de les places és el dimarts 16 de setembre de 2014. Formalització de la matrícula: a partir del 17 de setembre rebreu, a través del vostre correu electrònic, la informació relativa al resultat del sorteig i el procediment per al pagament de la matrícula. Pagament de la matrícula: del 17 al 30 de setembre de 2014 Per a més informació truqueu al Centre Cívic del Sant Narcís: 972 237 063.

Lloc: Centre Cívic Sant Narcís
Inscripcions: Del 01/09/2014 09:00 al 15/09/2014 23:59
Sorteig: No es realitza sorteig. Les places s'assignen en el moment de la inscripció.
Pagament: Pagament per domiciliació bancària.
Qui pots sol·licitar descompte : 20% a estudiants majors de 16 anys, jubilats, aturats, famílies nombroses i famílies monoparentals.
Com sol·licitar descompte: Per demanar el descompte cal fer la preinscripció dins el període marcat. Si després del sorteig es confirma que teniu plaça, heu de passar pel Centre Cívic de referència per demanar el descompte. Caldrà presentar al Centre Cívic una fotocòpia del document acreditatiu del motiu del descompte dins del període del 17 al 22 (amdós inclosos) de setembre per formalitzar la inscripció amb el pagament.
Edats: De 19 a 91 anys (1924-1996)
Horaris: Dimarts, de 11:30 a 13:00. Preu = 55 EUR. Reduït = 44 EUR
Places: 10
Places lliures: 0 (les inscripcions quedaran guardades en llista d'espera)
Dates: Del 07/10/2014 al 16/12/2014
TORNAR
 

© 2015 Ajuntament de Girona  |  contacte