Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònicInformació sobre accessibilitat
Ajuntament de Girona
Xarxa de Centres Cívics de Girona
Us trobeu a:  Cursos i tallers

Cursos i tallers

Si voleu inscriure-us a aquest curs i el període d'inscripció és obert, premeu sobre l'horari que us interessi. Si no hi ha més places lliures, la vostra inscripció passarà a formar part d'una llista d'espera.

Ioga amb nadons (0 a 1 any)

PERÍODE D'INSCRIPCIÓ TANCAT

Descripció:

El curs de ioga per mares i nadons (de 0 a 1 any) és un espai per la mare, per retrobar-se amb ella mateixa, amb el seu cos i amb el seu espai interior. En ell dedicarem part de la classe a la recuperació física, sobretot del sòl pelvià, i una altre part a la relaxació i a la meditació, aquell espai teu que ara cada vegada costa més de trobar. El curs és també un espai per el nadó que gaudirà del teu exercici complementant-se amb tu: a vegades participant activament, a vegades potser dormirà, altres gaudirà de la teva atenció, petons i ganyotes mentre treballes amb el teu cos. Si ha de menjar li pots donar el pit o el biberó quan ho necessiti, tot té el seu temps i el seu espai! Abans de la relaxació li farem un petit massatge i deprés podreu gaudir de la relaxació conjuntament. Material necessari: màrfega, una manteta per posar sobre la màrfega i una altra on es pugui estirar el nadó, roba còmode i un o dos coixins (si teniu coixí d'alletament va bé per estirar al nadó però no és necessari, es pot fer amb un coixí normal). Professora: Isabel Vidal.

Informació sobre la inscripció:

Haureu d'inscriure al vostre infant. El període d'inscripció és del 1 al 15 de setembre de 2014. El sorteig de les places és el dimarts 16 de setembre de 2014. Formalització de la matrícula: a partir del 17 de setembre rebreu, a través del vostre correu electrònic, la informació relativa al resultat del sorteig i el procediment per al pagament de la matrícula. Pagament de la matrícula: del 17 al 30 de setembre de 2014 Per a més informació truqueu al Centre Cívic del Sant Narcís: 972 237 063.

Lloc: Centre Cívic Sant Narcís
Inscripcions: Del 01/09/2014 09:00 al 15/09/2014 23:59
Sorteig: No es realitza sorteig. Les places s'assignen en el moment de la inscripció.
Pagament: Pagament per domiciliació bancària.
Qui pots sol·licitar descompte : 20% a estudiants majors de 16 anys, jubilats, aturats, famílies nombroses i famílies monoparentals.
Com sol·licitar descompte: Per demanar el descompte cal fer la preinscripció dins el període marcat. Si després del sorteig es confirma que teniu plaça, heu de passar pel Centre Cívic de referència per demanar el descompte. Caldrà presentar al Centre Cívic una fotocòpia del document acreditatiu del motiu del descompte dins del període del 17 al 22 (amdós inclosos) de setembre per formalitzar la inscripció amb el pagament.
Edats: De 1 a 2 anys (2013-2014)
Horaris: Dimarts, de 09:45 a 11:15. Preu = 55 EUR. Reduït = 44 EUR
Places: 10
Places lliures: 0 (les inscripcions quedaran guardades en llista d'espera)
Dates: Del 07/10/2014 al 16/12/2014
TORNAR
 

© 2015 Ajuntament de Girona  |  contacte