Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònicInformació sobre accessibilitat
Ajuntament de Girona
Xarxa de Centres Cívics de Girona
Us trobeu a:  Cursos i tallers

Cursos i tallers

Si voleu inscriure-us a aquest curs i el període d'inscripció és obert, premeu sobre l'horari que us interessi. Si no hi ha més places lliures, la vostra inscripció passarà a formar part d'una llista d'espera.

Et coneixes? Descobreix-te amb la psicoastrologia. Iniciació

PERÍODE D'INSCRIPCIÓ TANCAT

Descripció:

Segons l'astrologia psicològica, la realitat d'una persona es configura a partir de les seves pròpies expectatives, temors, pensaments, sentiments, creences, etc. La psicoastrologia busca entendre l'ésser humà a fi de descobrir-ne les potencialitats innates i fomentar l'autoconeixement i el desenvolupament personal. La comprensió del mapa natal ens guia cap a aquest viatge interior. Els coneixements teòrics es complementaran amb el treball del mapa natal amb el grup classe. En realitzar la inscripció, cal deixar anotada la data, la població i l'hora (el més exacta possible) del naixement i el correu electrònic. Des de la primera sessió els participants rebran el dibuix de la seva carta natal per correu electrònic. El taller inclou material teòric en paper i a través de correu electrònic. Organitza : Associació Els Quatre Rius.

Informació sobre la inscripció:

No es realitza sorteig. les places s'assignen en el moment de la inscripció. El 30 de setembre a les 19:15h es farà una sessió oberta i gratuïta a la gent inscrita, després de la qual aquelles persones interessades podran formalitzar la inscripció al taller fent el pagament.

Lloc: Centre Cívic Sant Narcís
Inscripcions: Del 01/09/2014 09:00 al 17/10/2014 23:59
Sorteig: No es realitza sorteig. Les places s'assignen en el moment de la inscripció.
Pagament: Pagament a l'entitat el primer dia de curs.
Edats: De 19 a 91 anys (1924-1996)
Horaris: Dimarts, de 19:15 a 20:45. Preu = 70 EUR. 120 tots dos nivells
Places: 12
Places lliures: 0 (les inscripcions quedaran guardades en llista d'espera)
Dates: Del 14/10/2014 al 16/12/2014
TORNAR
 

© 2015 Ajuntament de Girona  |  contacte