Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònicInformació sobre accessibilitat
Ajuntament de Girona
Xarxa de Centres Cívics de Girona
Us trobeu a:  Cursos i tallers

Cursos i tallers

Si voleu inscriure-us a aquest curs i el període d'inscripció és obert, premeu sobre l'horari que us interessi. Si no hi ha més places lliures, la vostra inscripció passarà a formar part d'una llista d'espera.

Et coneixes? Descobreix-te amb la psicoastrologia. Aprofundiment

PERÍODE D'INSCRIPCIÓ TANCAT

Descripció:

Segons l'astrologia psicològica, la realitat d'una persona es configura a partir de les seves pròpies expectatives, temors, pensaments, sentiments, creences, etc. La psicoastrologia busca entendre l'ésser humà a fi de descobrir-ne les potencialitats innates i fomentar l'autoconeixement i el desenvolupament personal. La comprensió del mapa natal ens guia cap a aquest viatge interior. Els coneixements teòrics es complementaran amb el treball del mapa natal amb el grup classe. En realitzar la inscripció, cal deixar anotada la data, la població i l'hora (el més exacta possible) del naixement i el correu electrònic. Des de la primera sessió els participants rebran el dibuix de la seva carta natal per correu electrònic. El taller inclou material teòric en paper i a través de correu electrònic. Organitza : Associació Els Quatre Rius.

Informació sobre la inscripció:

No es realitza sorteig. les places s'assignen en el moment de la inscripció. Per inscriure's a aquest taller caldrà tenir un mínim de coneixement previ d'astrologia, bé perquè s'ha fet el nivell I, bé perquè s'han fet lectures prèvies o altres tallers. El 13 de gener a les 19:15h es farà una sessió oberta i gratuïta a la gent inscrita, després de la qual aquelles persones interessades podran formalitzar la inscripció al taller fent el pagament.

Lloc: Centre Cívic Sant Narcís
Inscripcions: Del 01/09/2014 09:00 al 19/01/2015 23:59
Sorteig: No es realitza sorteig. Les places s'assignen en el moment de la inscripció.
Pagament: Pagament a l'entitat el primer dia de curs.
Edats: De 18 a 90 anys (1925-1997)
Horaris: Dimarts, de 19:30 a 21:00. Preu = 70 EUR. 120 euros amb el nivell I
Places: 12
Places lliures: 3
Dates: Del 20/01/2015 al 24/03/2015
TORNAR
 

© 2015 Ajuntament de Girona  |  contacte