Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònicInformació sobre accessibilitat
Ajuntament de Girona
Xarxa de Centres Cívics de Girona
Us trobeu a:  Cursos i tallers

Cursos i tallers

Si voleu inscriure-us a aquest curs i el període d'inscripció és obert, premeu sobre l'horari que us interessi. Si no hi ha més places lliures, la vostra inscripció passarà a formar part d'una llista d'espera.

Experimenta amb les flors de bach, un sistema natural d'autoajuda

PERÍODE D'INSCRIPCIÓ TANCAT

Descripció:

La teràpia floral de Bach és un sistema d'autoajuda de 38 essències florals que ens ajuden a gestionar les emocions i a canviar les pautes mentals destructives i invalidants. Faciliten la recuperació de l'harmonia i el benestar de la persona. No són medicaments i són compatibles amb qualsevol altre tractament mèdic o teràpia. Són útils en totes les fases psicològiques de l’ésser humà i aplicables a un gran nombre de situacions o estats: procés de mort o de dol, dificultats d’aprenentatge, angoixa, ansietat, pors, irritabilitat, insomni, etc. L’efectivitat d’aquest tipus de tractament està avalat per la gran quantitat de casos resolts i publicats durant més de 75 anys. Objectius: Filosofia i mètode del Dr Edward Bach. Associar els diferents estats emocionals a cada remei floral. Diagnòstic diferencial amb l'ajunt de material audiovisual. Es faran exercicis pràctics per tal d'assolir els coneixements. Els participants podran aprofundir en el coneixement teòric de les flors tot experimentant amb una fórmula floral personal que s’elaborarà un cop al mes. El taller inclou material teòric en paper i a través de correu electrònic. Taller de 16 sessions ( 24 hores). Organitza : Associació Els Quatre Rius.

Informació sobre la inscripció:

No es realitza sorteig. les places s'assignen en el moment de la inscripció. El 2 d'octubre a les 19:15h es farà una sessió oberta i gratuïta a la gent inscrita, després de la qual aquelles persones interessades podran formalitzar la inscripció al taller fent el pagament.

Lloc: Centre Cívic Sant Narcís
Inscripcions: Del 01/09/2014 09:00 al 23/10/2014 23:59
Sorteig: No es realitza sorteig. Les places s'assignen en el moment de la inscripció.
Pagament: Pagament a l'entitat el primer dia de curs.
Edats: De 19 a 91 anys (1924-1996)
Horaris: Dijous, de 19:15 a 20:45. Preu = 98 EUR
Places: 12
Places lliures: 5
Dates: Del 23/10/2014 al 19/02/2015
TORNAR
 

© 2015 Ajuntament de Girona  |  contacte