Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònicInformació sobre accessibilitat
Ajuntament de Girona
Xarxa de Centres Cívics de Girona
Us trobeu a:  Cursos i tallers

Cursos i tallers

Si voleu inscriure-us a aquest curs i el període d'inscripció és obert, premeu sobre l'horari que us interessi. Si no hi ha més places lliures, la vostra inscripció passarà a formar part d'una llista d'espera.

3Ioga per a embarassades Febrer

PERÍODE D'INSCRIPCIÓ TANCAT

Descripció:

Durant l'embaràs la dona està més sensible i receptiva i per aquest motiu és un moment molt especial per practicar ioga. Durant les sessions de kundalini ioga per embarassades practicarem les postures més adients per preparar-nos per al moment del part, així com per millorar les molèsties físiques que van sorgint durant la gestació. Practicarem també meditacions per connectar amb el nostre nadó i establir un vincle sòlid des del primer moment. Connectarem amb el nostre JO interior treballant les pors, la seguretat, la serenitat, l'estrès... augmentarem la nostre consciència corporal i millorarem la nostra capacitat respiratòria. En definitiva prepararem cos i ment per al moment present però també per al moment del naixement i la criança. Tots els moments són bons per començar la pràctica del ioga. El primer trimestre és més delicat en quan a exercicis físics forts però és un moment ideal per treballar la tècnica i l'actitud que s'ha de tenir durant la pràctica, per meditar i per treballar la respiració. A partir del segon trimestre l'activitat física ja és pot realitzar plenament i et pots entregar completament a la pràctica gaudint d'aquest moment màgic entre el teu nadó i TU. Professora: Laura Hom.

Informació sobre la inscripció:

Haureu de donar un número de compte corrent on s'hi carregarà l'import del curs. Descomptes: 20% a estudiants majors de 16 anys, jubilats, aturats, famílies nombroses i famílies monoparentals. Caldrà presentar al Centre Cívic una fotocòpia del document acreditatiu del motiu del descompte per formalitzar la inscripció amb el pagament

Lloc: Centre Cívic Sant Narcís
Inscripcions: Del 01/09/2013 09:00 al 28/02/2014 23:59
Sorteig: No es realitza sorteig. Les places s'assignen en el moment de la inscripció.
Pagament: Pagament per domiciliació bancària.
Edats: De 19 a 91 anys (1923-1995)
Horaris: Dimarts, de 11:30 a 13:00. Preu = 75 EUR. Reduït = 60 EUR
Places: 10
Places lliures: 1
Dates: Del 04/02/2014 al 27/05/2014
TORNAR
 

© 2014 Ajuntament de Girona  |  contacte