Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònicInformació sobre accessibilitat
Ajuntament de Girona
Xarxa de Centres Cívics de Girona
Us trobeu a:  Cursos i tallers

Cursos i tallers

Si voleu inscriure-us a aquest curs i el període d'inscripció és obert, premeu sobre l'horari que us interessi. Si no hi ha més places lliures, la vostra inscripció passarà a formar part d'una llista d'espera.

3Ioga amb nadons (0 a 1 any) Febrer

PERÍODE D'INSCRIPCIÓ TANCAT

Descripció:

El curs de ioga per mares i nadons (de 0 a 1 any) és un espai per la mare, per retrobar-se amb ella mateixa, amb el seu cos i amb el seu espai interior. En ell dedicarem part de la classe a la recuperació física, sobretot del sòl pelvià, i una altre part a la relaxació i a la meditació, aquell espai teu que ara cada vegada costa més de trobar. El curs és també un espai per el nadó que gaudirà del teu exercici complementant-se amb tu: a vegades participant activament, a vegades potser dormirà, altres gaudirà de la teva atenció, petons i ganyotes mentre treballes amb el teu cos. Si ha de menjar li pots donar el pit o el biberó quan ho necessiti, tot té el seu temps i el seu espai! Abans de la relaxació li farem un petit massatge i deprés podreu gaudir de la relaxació conjuntament. Material necessari: màrfega, una manteta per posar sobre la màrfega i una altra on es pugui estirar el nadó, roba còmode i un o dos coixins (si teniu coixí d'alletament va bé per estirar al nadó però no és necessari, es pot fer amb un coixí normal). Professora: Laura Hom.

Informació sobre la inscripció:

Haureu de donar un número de compte corrent on s'hi carregarà l'import del curs. Descomptes: 20% a estudiants majors de 16 anys, jubilats, aturats, famílies nombroses i famílies monoparentals. Caldrà presentar al Centre Cívic una fotocòpia del document acreditatiu del motiu del descompte per formalitzar la inscripció amb el pagament

Lloc: Centre Cívic Sant Narcís
Inscripcions: Del 01/09/2013 09:00 al 31/01/2014 23:59
Sorteig: No es realitza sorteig. Les places s'assignen en el moment de la inscripció.
Pagament: Pagament per domiciliació bancària.
Edats: De 0 a 1 anys (2013-2014)
Horaris: Dimarts, de 09:45 a 11:15. Preu = 75 EUR. Reduït = 60 EUR
Places: 10
Places lliures: 1
Dates: Del 04/02/2014 al 27/05/2014
TORNAR
 

© 2014 Ajuntament de Girona  |  contacte