Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònicInformació sobre accessibilitat
Ajuntament de Girona
Xarxa de Centres Cívics de Girona
Us trobeu a:  Cursos i tallers

Cursos i tallers

Si voleu inscriure-us a aquest curs i el període d'inscripció és obert, premeu sobre l'horari que us interessi. Si no hi ha més places lliures, la vostra inscripció passarà a formar part d'una llista d'espera.

Ioga amb nadons (0 a 1 any)

PERÍODE D'INSCRIPCIÓ TANCAT

Descripció:

El curs de ioga per mares i nadons (de 0 a 1 any) és un espai per la mare, per retrobar-se amb ella mateixa, amb el seu cos i amb el seu espai interior. En ell dedicarem part de la classe a la recuperació física, sobretot del sòl pelvià, i una altre part a la relaxació i a la meditació, aquell espai teu que ara cada vegada costa més de trobar. El curs és també un espai per el nadó que gaudirà del teu exercici complementant-se amb tu: a vegades participant activament, a vegades potser dormirà, altres gaudirà de la teva atenció, petons i ganyotes mentre treballes amb el teu cos. Si ha de menjar li pots donar el pit o el biberó quan ho necessiti, tot té el seu temps i el seu espai! Abans de la relaxació li farem un petit massatge i deprés podreu gaudir de la relaxació conjuntament. Material necessari: esterilla, una manteta per posar sobre l'esterilla i una altra on es pugui estirar el nadó, roba còmode i un o dos coixins (si teniu coixí d'alletament va bé per estirar al nadó però no és necessari, es pot fer amb un coixí normal). Professora: Laura Hom.

Informació sobre la inscripció:

Període de preinscripció de l'1 al 15 de setembre. Sorteig de les places el 16 de setembre. Per Formalitzar la inscripció i pagament de la matrícula del 17 al 30 de setembre, caldrà inscriure al vostre infant i donar un número de compte corrent on s'hi carregarà l'import del curs. Descomptes: 20% a estudiants majors de 16 anys, jubilats, aturats, famílies nombroses i famílies monoparentals. Caldrà presentar al Centre Cívic una fotocòpia del document acreditatiu del motiu del descompte dins del període del 17 al 21 (amdós inclosos) de setembre per formalitzar la inscripció amb el pagament.

Lloc: Centre Cívic Sant Narcís
Inscripcions: Del 01/09/2013 09:00 al 15/09/2013 23:59
Sorteig: No es realitza sorteig. Les places s'assignen en el moment de la inscripció.
Pagament: Pagament per domiciliació bancària.
Edats: De 1 a 2 anys (2012-2013)
Horaris: Dimarts, de 09:45 a 11:15. Preu = 55 EUR. Reduït = 44 EUR
Places: 11
Places lliures: 1
Dates: Del 01/10/2013 al 17/12/2013
TORNAR
 

© 2014 Ajuntament de Girona  |  contacte