Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònicInformació sobre accessibilitat
Ajuntament de Girona
Xarxa de Centres Cívics de Girona
Us trobeu a:  Associacions

Associacions

La Xarxa de Centres Cívics forma part de la comunitat, del territori, i treballa a partir de la proximitat i les relacions de confiança. Col·labora, participa, contribueix, juntament amb persones, grups i associacions del territori en la celebració d’actes populars i festius que contribueixen a una identificació col·lectiva, en la creació i promoció de coordinadores d’entitats del barri, en la col·laboració i creació de projectes comunitaris concrets i la celebració de reunions o assemblees de barri amb caire informatiu o altres temes d’interès general.

Associacions actives:

 • Associació Cultural Jazz de Girona.com
 • Té l'objectiu de promoure les activitats relacionades amb el jazz i fer-ne la difusió, principalment a través de la pàgina web: www.jazzdegirona.com També organitzen cursos regulars i intensius. Es troben els dimecres de les 18 a 22h al Centre Cívic de Pedret.

  Més informació:

  » info@jazzdegirona.com

  » www.jazzdegirona.com/lindyhop

  » Centre Cívic Pedret

 • Associació d'arts plàstiques de dones de Pedret
 • Associació creada l'any 2005 amb la intenció de promoure la formació de diferents tècniques d'estampació de roba. Conformada pel grup de dones d'estampació de Pedret, amb la intenció de continuar formant-se amb aquesta disciplina artística. Actualment organitzen el curs d'estampació de roba al centre cívic de pedret.

  Més informació:

  » ccpedret@ajgirona.cat

  » Centre Cívic Pedret

 • Associació de comerciants de Pedret
 • Associació que acull als comerciants del sector de Pedret. La intenció és la creació d'identitat comercial i l'organització d'activitats conjuntes.

  Més informació:

  » Centre Cívic Pedret

 • Associació de dones de la dansa del ventre: Hara
 • Dones de la dansa del ventre de Girona Associació contituïda l'any 2005 amb la intenció de crear un punt de trobada per a la pràctica de la dansa. Actualment organitzen cursos de formació de dansa del ventre i algun espectacle. Tel.: 972 21 25 68

  Més informació:

  » associacioharagirona@hotmail.com

  » associaciohara.blogspot.com

  » Centre Cívic Pedret

 • Associació de Gent Gran de Pedret
 • Associació que pretén agrupar i promoure activitats culturals, lúdiques, esportives i socials, preferentment, entre la gent gran del barri de Pedret. Col.labora amb les entitats del sector i la ciutat. Es reuneixen els dilluns, dimarts i dijous de 16 a 20 h al Centre Cívic Pedret.

  Més informació:

  » telf 972 21 25 68

  » ccpedret@ajgirona.cat

  » Centre Cívic Pedret

 • Associació de Silat La Grulla Blanca de Girona
 • Organitzen cursos i sessions d'arts marcials, meditació, i tècniques de la medicina tradicional l'àsia. Treballen per a la promoció de la salut, la disminució de l'estrés i estimulació el sistema nerviós per tal d'equilibrar les energies física i mental. El seu horari és dimarts i dijous de 19.15 a 21.15 al centre cívic de Pedret. Tel.: 972 21 25 68

  Més informació:

  » pgbcat@gmail.com

  » silat.entitatsgi.cat

  » Centre Cívic Pedret

Cercador

Temàtica:

Lloc:

Per text lliure:

 

© 2015 Ajuntament de Girona  |  contacte