Us trobeu a:   Notícies

Notícies

dilluns 24 de setembre de 2012

A l'entorn de Primo Levi

Conferències, lectura i exposició


Penseu que això ha passat: us confio aquestes paraules. Graveu-les al vostre cor quan sigueu a casa o aneu pel carrer, quan us fiqueu al llit o us lleveu; repetiu-les als vostres infants (Primo Levi)

El Patronat Call de Girona i la Universitat de Girona, amb la col·laboració de l'Istituto Italiano di Cultura i del MUME, han organitzat un seguit d'activitats per a commemorar el 25è aniversari de la mort del gran pensador i escriptor jueu italià Primo Levi.

Us volem convidar a participar en el cicle de conferències que s'iniciarà el dijous 4 d'octubre a les set de la tarda, amb la conferència Primo Levi, el supervivent i el testimoni. Del Rapporto i els Poemes a Els vençuts i els salvats, a càrrec de Xavier Antich i que continuarà el dia 25 d'octubre amb la conferència, La transcendència d'Auschwitz: aproximació filosòfica a Primo Levi que anirà a càrrec de Jörg Zimmer. A més, dins aquest cicle d'activitats entorn Primo Levi, es podrà visitar l'exposició L'esborrament, pintures de Josep Maria Cabané, que s'inaugurarà el dia 4 d'octubre a les 8:30 del vespre; i ens podreu acompanyar en la tertúlia del Grup de Lectura entorn el llibre "Si això és un home", que tindrà lloc el dimecres 28 de novembre a les 7 del vespre, a la Biblioteca de Judaica de l'Institut d'Estudis Nahmànides.Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2018 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat