Us trobeu a:   Notícies

Notícies

dijous 12 de gener de 2012

Portes obertes al Museu d'Història dels Jueus per 'Girona 10'

Amb motiu de l'esperada afluència de visitants el cap de setmana del 14 i 15 de gener, l'Ajuntament de Girona i altres institucions donen suport a la iniciativa amb propostes que reforcen la campanya.

Amb motiu de la selecció de la ciutat de Girona com un dels 10 millors destins turístics per al 2012 per part de la guia de viatges nord-americana Frommer's, publicació considerada com una de les guies de viatge de més prestigi dels Estats Units, l'Associació d'Hostaleria Girona Radial ha organitzat la campanya "Girona 10" amb el suport de l'Ajuntament de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Aprofitant la gran afluència de visitants que arribaran a Girona el cap de setmana del 14 i 15 de gener, diferents institucions com l'Ajuntament de Girona, la Generalitat de Catalunya, el Bisbat o el Consell Comarcal del Gironès se sumen a aquesta iniciativa oferint portes obertes a tots els museus de la ciutat (Museu del Cinema, Museu d'Història de la Ciutat, Museu d'Història dels Jueus, Museu d'Art i Museu d'Arqueologia) i la Catedral i els Banys Àrabs per tal que la Girona cultural estigui a l'abast de tothom. A més, l'Ajuntament de Girona també obrirà el refugi del Jardí de la Infància (dissabte de 10 h a 14 h i de 17 h a 19 h, i diumenge de 10 h a 14 h) i ampliarà l'horari d'obertura de l'Oficina de Turisme de la Rambla per tal d'atendre les consultes relacionades amb aquesta campanya.

En el marc d'aquesta campanya, els hotels i restaurants de la ciutat i rodalia han ofert reserves a 10 euros per persona i, a més, s'ha ofert també un gran ventall d'oferta cultural gratuïta i descomptes en comerços, entre d'altres promocions. La campanya ha tingut una gran repercussió als mitjans de comunicació nacionals i èxit pel que fa a reserves a hotels i restaurants.

Més informació: Ajuntament de Girona

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2018 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat