Us trobeu a:   Agenda

Agenda

El rebost natural del call

Tastant la cuina jueva tot passejant per la ciutat més antiga

Diumenge 23 d'abril de 2017
Museu d'Història dels Jueus

Un passeig on seguirem els passos d’una cuinera de la Girona medieval que cull ingredients naturals pel plat del Sàbat. Des dels patis del Call fins als jardins de fora la muralla, la ciutat ofereix una gran i insospitada varietat de plantes comestibles i aromàtiques que ja són citades a la Bíblia.

Et proposem un recorregut diferent i poc transitat per veure Girona amb una nova mirada. Una passejada on a cada parada trobarem una planta amb una tradició a la cuina de fa segles i veurem com encara perduren en les receptes de la vida moderna jueva i aprendràs a usar-les.

Itinerari guiat a càrrec de Naturalwalks.

Punt de sortida i de final del recorregut: recepció del Museu d’Història dels Jueus, carrer Força núm. 8.

Durada: entre 2 h / 2.30 h
El quart diumenge de cada mes (en català) [juliol i agost, quart dimecres]. Castellà, anglès i alemany sota demanda

Es podran també fer grups sota demanda contactant directament amb Naturalwalks.

Les visites es faran amb un mínim de 8 persones (o 6 adults amb mainada) i un màxim de 18 persones.

Preus:
12 € adults
6 € menors de 16 anys
Gratuït per als menors de 6 anys

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2024 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat web