Us trobeu a:   Agenda

Agenda

L'espace culturel hébraïque médiéval et le Mikvé (XIIe siècle): témoins silencieux d'un passé juif brillant - CANCEL·LADA

Conferència a càrrec del Dr. Michaël Iancu

Dijous 30 de març de 2017
Institut d'Estudis Nahmànides

CONFERÈNCIA SUSPESA per causes alienes a la organització. El cicle continua amb les dues altres conferències previstes: "L'aigua als convents: font de vida i font de conflicte", d’Anna Gironella, i "L'aigua i la higiene en la medicina andalusí", de Téo Loinaz, totes dues al Museu d’Història de Girona, dimarts i dimecres a les 7 del vespre.

***
Conferència en el marc del cicle Els usos socials i rituals de l’aigua a Girona medieval programat conjuntament amb el Museu d’Història de Girona i en relació amb les exposicions La Girona de l'aigua i Aigües rituals, una història dels banys jueus de Girona que es poden veure al Museu d’Història de Girona i al Museu d’Història dels Jueus respectivament, prorrogades fins al 21 de maig.

Michaël Iancu, és doctor de la Universitat Paul-Valéry Montpellier III i director de l’Institut universitaire Euro-Méditerranéen Maïmonide de Montpellier.

El cicle consta de tres conferències que tracten les diferents maneres de relacionar-se amb l’aigua que tingueren les diferents cultures que formaren part de la història de Girona en època medieval.

Adreça: Sant Llorenç s/n. Foto: Josep Ma. Oliveras

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2018 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat