Us trobeu a:   Agenda

Agenda

Una hist˛ria d'amor i de foscor, d'Amos Oz

Llibre recomanat del mes de gener pel Grup de lectura del Call

Dimecres 27 de febrer de 2013
Call de Girona

TÝtol: Una hist˛ria d'amor i de foscor
Autor: Amos Oz
Traducciˇ al catalÓ de Roser Lluch i Oms
Ediciˇ: La Magrana, Barcelona, 2007.

TrÓgic, c˛mic i absolutament sincer, aquest llibre de mem˛ries Ús alhora una gran saga familiar i l'autoretrat d'un escriptor que va ser testimoni del naixement d'una naciˇ i en va viure la seva hist˛ria turbulenta. ╔s la hist˛ria d'un noi que creix a Jerusalem als anys quaranta i cinquanta, en un petit apartament ple de llibres en dotze idiomes i rodejat de parents que en parlen gairebÚ la mateixa quantitat. Quan Oz tenia dotze anys, la seva mare es va su´cidar, una
tragŔdia que va canviar la seva vida. Va abandonar la famÝlia i la comunitat de somiadors, erudits i fracassats homes de negocis en quŔ vivia i es va unir a un quibuts, va canviar de nom, es va casar, va tenir fills i, finalment, es va fer escriptor, aixÝ com participant actiu en la vida polÝtica d'Israel. Un relat de cultures i vides en conflicte, de sofriment i perseveranša, d'amor i de foscor. Amos Oz, Premi PrÝncep d'Ast˙ries de les Lletres 2007.
[ReferŔncia: http://www.magrana.cat]

La trobada per comentar el llibre tindrÓ lloc el dimecres 27 de febrer a les 19.00 h a l'Institut d'Estudis NahmÓnides (C/ St. Llorenš, s/n).

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2018 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat