Us trobeu a:   Agenda

Agenda

Misticísssimus

Concert a càrrec de Burruezo & Bohèmia Camerata en el marc de les "Nits de música al Call"

Dijous 9 d'agost de 2012
Call de Girona

En Pedro Burruezo, amb la Bohèmia Camerata, arriba amb un espectacle en que el grup presenta en concert un repertori que, amb arrels a diferents músiques medievals, ens porta des del pretèrit fins al futur. Músiques amb perfums d'Al-Andalus, de la Catalunya jueva, de trobadors llunyans... però des d'una perspectiva absolutament contemporània.

"Misticísssimus" és un espectacle cantat en castellà i català, àrab clàssic, llatí, italià, amb versos inspirats en poetes místics del món medieval de les tres religions abrahàmiques, com Sant Joan de la Creu, Ibn Al-Arabi de Múrcia, Maimònides, els Pares del Desert, Kabir, etc. entre el pretèrit i el futur i en un format de cabaret per a tots els públics. Aquest espectable és també un llibre disc d'idèntic títol editat i distribuït per Satélite K/T-sunami.

El grup està format per músics d'una gran qualitat i versatilitat, com el guitarrista Jovic Sagristà, el pianista Josep Ramon Roy "Mon", el violoncel d'Iván Lorenzana, la viola de la Maia Kanaan o el llaüt d'en M. Y. Mayans, que, en aquest concert per la programació del Museu dels Jueus, declamarà entre cançó i cançó poemes místics en hebreu. En aquest concert, destaca la peça "El Call de Girona", que uneix músiques jueves sefardites i asquenasites en un homenatge a la ciutat. El grup també interpretarà altres peces de la tradició sefardita sota una nova perspectiva, com "Aman Aman" o "Siete modos de guisar la berenjena".

Músics:
Pedro Burruezo: veu, guitarra i percussions
Jovic Sagristà: cors i guitarra
Josep Ramon Roy "Mon": piano
Maia Kanaan: viola i veu
M. Yusuf Mayans: ûd, ney, cors
Iván Lorenzana: violoncel

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2018 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat