Us trobeu a:   Agenda

Agenda

Ser jueva catalana al segle XXI

A càrrec de Moriah Ferrús

Dijous 28 de febrer - 18.30 h
Institut d'Estudis Nahmànides

Segona de les conferències del cicle “Catalunya i el judaisme: identitats compartides, relacions diverses”

Moriah Ferrús, directora de culte i educació de la comunitat jueva Atid de Barcelona. És llicenciada en Filologia Hebrea per la Universitat de Barcelona i la Universitat de Haifa, Màster en Educació intercultural i Màster en Tradumàtica per la Universitat Autònoma de Barcelona. Treballa de mestra d'Educació Especial a l'Escola Pública Catalana. És membre de la (EAJP European Academy for Jewish Litugy). És hazan, cantant litúrgica a la sinagoga,especialitzada en el diferents ritus tant asquenazites com sefardites. Actualment esta fent una recerca de reconstrucció del ritus jueu català.

L’assistència certificada al 80% de les sessions dona dret a mig crèdit acadèmic per a estudiants de la Facultat de Lletres de la UdG.

Activitat gratuïta. Inscripció prèvia.

Foto: Mozaika. Ho organitzen: Institut d'Estudis Nahmànides (Patronat Call de Girona) i Càtedra Ferrater Mora de Pensament Contemporani (Universitat de Girona). Hi col·laboren: Ajuntament de Girona, Diputació de Girona i Generalitat de Catalunya. Adreça: carrer Sant Llorenç s/n

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2019 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat