Saltar la navegacióMapa del webContactar amb el TMG, Transports Municipals de Girona per correu electrònicInformació sobre accessibilitat
Ajuntament de Girona
TMG, Transports Municipals de Girona
Foto
Us trobeu a:  Inici

Novetats

La tarjeta ATM passarà a ser l'única targeta recarregable

La targeta ATM passarà a ser l'única targeta recarregable dins del sistema integrat de transport públic a l'àrea urbana de Girona. A partir del 15 de març ja no es podran comprar ni recarregar els abonaments multiviatge de TMG i TEISA.

Imatge il·lustrativa de la notícia

[ AMPLIAR IMATGE ]

A partir del 15 de març, la targeta de l’Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM) passarà a ser l’única targeta recarregable per al transport públic integrat de l’àrea de Girona. Això significa que, a partir d’aquesta data, els usuaris i les usuàries de les línies urbanes de transport ja no podran comprar ni recarregar les targetes de TMG ni l’abonament de TEISA i que, a partir del 15 de juny per a les de TMG i del 15 de setembre per a les de TEISA, aquests títols deixaran de funcionar. Un cop hagin esgotat els viatges o hagi caducat la targeta, l’usuari podrà adquirir les targetes de l’ATM de l’àrea de Girona i retornar la targeta antiga al conductor de TMG o TEISA. En concret, es tracta dels abonaments per a les línies que fan recorreguts urbans entre els municipis de Girona, Salt, Sarrià de Ter, Fornells de la Selva, Aiguaviva i Vilablareix.

Les targetes integrades ATM suposen una millora per a les persones usuàries del transport públic i aporten avantatges, sobretot pel que fa a la intermodalitat, tant per als viatgers habituals com per als esporàdics. Les targetes de l’ATM permetran carregar-hi diferents modalitats de títols: T-10, T-10/30, T-50/30 i T-Mes. Segons el títol que s’adquireixi, els preus per viatge oscil·len entre els 1’07 euros i els 0’58 euros. Aquest és un pas més en el procés d’integració tarifària iniciat l’any 2008 i es basa en la substitució dels títols propis dels operadors pels títols de l’ATM.

Els usuaris podran comprar la targeta ATM al Centre d’Atenció al Client (CAC) de l’estació d’autobusos de Girona, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de la Generalitat de Catalunya a Girona i a la xarxa de quioscos, llibreries i estancs que es pot consultar a l’enllaç www.atmgirona.cat/xarxa-recarrega. Un cop ja es tingui la targeta ATM i es necessiti fer una recàrrega, caldrà dirigir-se a aquests mateixos punts i als busos, sempre que no es no canviï de títol.

Arran de la posada en marxa d’aquest nou sistema, l’Ajuntament de Girona i l’ATM de l’àrea de Girona han començat una campanya divulgativa amb el lema “Canvia el xip... passa’t a les targetes ATM”. Aquesta campanya, per a la qual s’han editat díptics informatius i cartells per posar a l’interior dels autobusos, informarà dels avantatges de les targetes ATM i assessorarà pel que fa a l’elecció de quina modalitat de títol s’adapta més a les necessitats de cada viatger.

Fullet informatiu de la campanya.

TORNAR

 

© 2017 Ajuntament de Girona  |  Contacte  |  Perfil del contractant