La col·lecció

Les Biblioteques de Girona posem a la vostra disposició una àmplia col·lecció de documents de caràcter multidisciplinar i en diferents varietats de suports, tant físics com digitals. Hi podeu trobar llibres, revistes, premsa, cinema i música, entre d'altres. El fons conjunt de les 5 biblioteques és de 420.312 documents (12/2017).

273.000 Llibres

27.765 Audiovisuals

24.386 CD

50.226 Pub. periòdiques

12.639 Fons antic

32.296 Altres

Recomanacions

Les Biblioteques de Girona us proposem un seguit de guies de lectura fetes a partir del fons del qual disposem. No pretenen ser un recull exhaustiu, sinó una aproximació a diversos temes d'interès.

Últimes adquisicions de la segona quinzena de gener de la Biblioteca Just M. Casero

16/01/20 Ja podeu consultar les darreres adquisicions de la segona quinzena de gener de la Biblioteca Just M. Casero. Hi trobareu novel·les, poesia, llibres per aprendre i material audiovisual.

Descarregar PDF

Últimes adquisicions de la segona quinzena del mes de gener de la Biblioteca Ernest Lluch

16/01/20 Ja podeu consultar les darreres adquisicions de la segona quinzena del mes de gener de la Biblioteca Ernest Lluch. Hi trobareu novel·les, poesia, llibres per aprendre i material audiovisual.

Descarregar PDF

Últimes adquisicions de la primera quinzena de gener de la Biblioteca Just M. Casero

02/01/20 Ja podeu consultar les darreres adquisicions de la primera quinzena de gener de la Biblioteca Just M. Casero. Hi trobareu novel·les, poesia, llibres per aprendre i material audiovisual.

Descarregar PDF

Últimes adquisicions de la primera quinzena del mes de gener de la Biblioteca Ernest Lluch

02/01/20 Ja podeu consultar les darreres adquisicions de la primera quinzena del mes de gener de la Biblioteca Ernest Lluch. Hi trobareu novel·les, poesia, llibres per aprendre i material audiovisual.

Descarregar PDF

Desiderates

Creieu que a la biblioteca ens falta algun llibre, CD, vídeo o revista? Envieu-nos la vostra recomanació omplint el següent formulari. Els camps marcats amb són obligatoris:

Dades personals
Dades del document
Adreçat a

Destinatari

Avís legal

Les dades de caràcter personal comunicades a través d'aquest formulari són utilitzades a l'efecte de respondre la consulta i no seran enregistrades en cap fitxer de l'Ajuntament de Girona.

Biblioteques de Girona | C. Emili Grahit, 4C - 17002 Girona - 972 419 439| Contacte

Ajuntament de Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura