Madrenas rep els ponents que participen a la segona edició de la Cyberweek

L’esdeveniment té lloc fins al 8 de setembre a l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona i reuneix experts en la temàtica d'arreu del món.

6 DE SETEMBRE DE 2017

Madrenas rep els ponents que participen a la segona edició de la Cyberweek.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha rebut aquest migdia els ponents que fins divendres participen a la segona edició de la Cyberweek, la setmana de la promoció tecnològica a la ciutat. A l’acte, que ha tingut lloc al Saló de sessions de l’Ajuntament de Girona, hi ha assistit també el director i organitzador de les jornades, Pau Muñoz.

Durant la seva intervenció, l’alcaldessa ha donat la benvinguda als experts, vinguts d’arreu del món, i els ha convidat a gaudir de Girona, una ciutat “amb un passat gloriós però també amb una clara visió de futur. A més, Madrenas ha volgut agrair als convidats la seva “la participació i contribució a les conferències amb coneixements i reflexions”.

L’objectiu de la Cyberweek és incrementar les oportunitats de creixement econòmic a les comarques gironines mitjançant la promoció de les noves tecnologies, aplicables tant a l’I+D com a les empreses. En aquest sentit, la trobada d’aquests dies ha de permetre connectar universitat, joves, empresa i públic per tal que, mitjançant les TIC, generin entre tots oportunitats laborals i aconsegueixin reduir la bretxa digital.

L’any 2016, Girona va acollir la primera jornada internacional enfocada a la transferència tecnològica entre experts d’arreu del món i empreses gironines. L’esdeveniment, que en aquella ocasió va durar tres dies, va comptar amb la participació de 17 ponents de 7 països diferents, 400 assistents i amb la presència i col•laboració de l’Escola Politècnica de la Universitat de Girona i de grans empreses com Telefònica o Vector (Banc Santander).

Tornar