L’alcaldessa de Girona presenta el Temporada Alta 2017 als mecenes del festival

A l’acte, que ha tingut lloc al Teatre Municipal de Girona, hi estaven convocades fins a 40 empreses o entitats col•laboradores amb l’esdeveniment.

1 DE SETEMBRE DE 2017

L’alcaldessa de Girona presenta el Temporada Alta 2017 als mecenes del festival.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha presentat aquesta tarda la programació de del Temporada Alta 2017 als mecenes del festival, que han col•laborat econòmicament amb l’organització per tirar endavant aquesta 26a edició de l’esdeveniment. L’acte ha tingut lloc al Teatre Municipal de Girona i ha comptat amb la participació també del director del festival, Salvador Sunyer, i amb la presència de diversos representants de les 40 empreses que han ofert el seu mecenatge.

Durant la seva intervenció, l’alcaldessa de Girona ha agraït la col·laboració de tots els presents en iniciatives culturals com la del Temporada Alta: “El festival no seria possible sense l'organització però tampoc sense les administracions i, sobretot, sense l'empresa privada, que no hi està obligada i, per tant, té un gran mèrit”. Madrenas ha animat els col·laboradors a sentir-se partícips dels resultats quan “veiem que tenim ciutadans més cultes i, per tant, més crítics, que fan que les ciutats progressin més enllà de creences i religions”.

El Temporada Alta és l’esdeveniment de referència de les arts escèniques i pòrtic de la temporada teatral del país. Enguany, el festival tindrà lloc de l’11 d’octubre al 10 de desembre i comptarà amb una combinació de grans artistes internacionals i d’actors i dramaturgs de talent nacional i local.

Tornar