Marta Madrenas presenta les activitats del 75Ŕ aniversari del Mercat del Lleˇ

L’associaciˇ de comerciants de la plaša ha organitzat una festa d’aniversari el dissabte 5 d’octubre per celebrar-ho.

17 DE SETEMBRE DE 2019

Marta Madrenas presenta les activitats del 75Ŕ aniversari del Mercat del Lleˇ.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el president de l'Associaciˇ de Comerciants del Mercat del Lleˇ, Manel RodrÝguez, han presentat aquest matÝ les activitats de celebraciˇ del 75Ŕ aniversari del Mercat del Lleˇ. L’Associaciˇ de Comerciants de la Plaša del Mercat del Lleˇ, amb la col•laboraciˇ de l’Ajuntament de Girona, ha organitzat una festa d’aniversari el dissabte 5 d’octubre amb diverses activitats per commemorar l’efemŔride.

L’acte principal serÓ un sopar (20.30 h), que es farÓ en un envelat a la plaša de Salvador Espriu i que estÓ adrešat als professionals del mercat i a les persones clientes de l’equipament. A continuaciˇ, hi haurÓ una actuaciˇ musical de l’Orquestra Maribel.
“╔s important aquest aniversari perquŔ celebrem que a Girona podem tenir un espai cohesionador com Ús el Mercat del Lleˇ, que mÚs enllÓ de posar en valor el nostre producte mÚs proper Ús tambÚ un punt de trobada entre els gironins i les gironines. El de Girona Ús un mercat viu, dinÓmic, que mostra l’essŔncia del que som”, ha subratllat l’alcaldessa de Girona. Marta Madrenas ha aprofitat tambÚ l’efemŔride “per felicitar a tots i a totes les paradistes que han format part del mercat al llarg de la seva hist˛ria”.
El Mercat Municipal d'Abastaments Ús el centre de distribuciˇ de producte fresc de la ciutat: carn, peix, fruites i verdures, queviures... El mercat estÓ situat a la plaša de Francesc Calvet i Rubalcaba, popularment coneguda com la plaša del Lleˇ, i tÚ una superfÝcie de planta de 1.712 m▓ distribu´ts, quasi a parts iguals, entre parades i passadissos i amb un lineal de venda de quasi mig quil˛metre. Hi ha 60 punts de venda que comprenen diferents carnisseries, cansaladeries, xarcuteries, fruiteries, peixateries, menjars cuinats, pesca salada, etc. TambÚ s'hi pot trobar una aula gastron˛mica on es fan activitats de tot tipus relacionades amb la cuina de mercat. A mÚs de la gran diversitat de l’interior, a l’exterior hi ha una varietat de parades de productes de pagŔs i venedors d’articles no alimentaris.

Tornar