L’alcaldessa de Girona participa a la 23a edició dels premis Patronat de l’Escola Politècnica Superior

Marta Madrenas va pronunciar la conferència “Girona, ciutat universitària, Girona ciutat innovadora”, en què va defensar el coneixement com a motor de la ciutat i de generació de progrés.

11 DE JULIOL DE 2018

L’alcaldessa de Girona participa a la 23a edició dels premis Patronat de l’Escola Politècnica Superior.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, va participar ahir al vespre a la 23a edició dels premis Patronat de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona (UdG), que guardonen els millors projectes de final de carrera de cada una de les titulacions que imparteix la facultat.

Durant l’acte, Madrenas va pronunciar la conferència “Girona, ciutat universitària, Girona ciutat innovadora”, en què va defensar el talent i el coneixement com a motor de la ciutat i de la generació de progrés i de treball. “Per avançar i aprofitar la nostra potencialitat com a ciutat, des del territori i el món local hem d'assumir més competències en matèria d'empresa i ocupació, i treballar plegats amb la UdG i els sectors socials i empresarials”. L’alcaldessa també va destacar la voluntat del govern per fomentar les vocacions tecnològiques “sobretot entre les noies, perquè els equips mixtos afavoreixen la rendibilitat”.

A l’acte hi van participar també el president del Patronat, Jaume Juher, i el rector de la UdG, Quim Salvi, a banda d’uns 200 assistents, entre empresaris i empresàries, professorat i alumnat.

Tornar